Пасат В5 2,3 VR5 -мога ли да му сложа темпомат
Пасат В5 2,3 VR5 -мога ли да му сложа темпомат
Здравеите колеги !!!! Притежавам пасат B5 2,3 VR5 - и имам още един такъв,само че 1,9 дизел които има темпомат но сам го разпарчадосал за части. Идеята ми е такава мога ли от дизеловия да взема темпомата и да си го сложа на 2,3-то . газта ми е със жило и незнам дали може да стане и ако е възможно кое точно трябва да пехвърля от едната на другата кола>БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Пасат В5 2,3 VR5 -мога ли да му сложа темпомат
На TDI темпомата е в компа на мотора. Т.е. софтуерен а на теб ти требва механичен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
имаше обява тук, скоро я гледах. към 5-600 струва темпомата за мех. газ
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Какво означава механичен?
На голф 4/бора (предполагам и пасат) при двигателите без ел. газ монтажа на темпомат се изразява в смяната на ЕКУ, дросел, стопмашинка и ръчка. Всичко се управлява електронно от ЕКУ-то! Механичен е при по-старите коли.
П.с.: Всичко става много трудно и скъпо, защото почти не се намират такива компоненти в Бг.
На голф 4/бора (предполагам и пасат) при двигателите без ел. газ монтажа на темпомат се изразява в смяната на ЕКУ, дросел, стопмашинка и ръчка. Всичко се управлява електронно от ЕКУ-то! Механичен е при по-старите коли.
П.с.: Всичко става много трудно и скъпо, защото почти не се намират такива компоненти в Бг.