Пасат б5 1.8 20в 125 к.с. проблем при палене
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат б5 1.8 20в 125 к.с. проблем при палене
колата е 1.8 20в 125к. бензин проблема се състои в следното преди два дена установих че ми е изгоряла халогенната крушка h7 а като я смених се оказа че и бушона ми е изгорял и него смених.Сложил съм крушка 55в не е силна.Та от тогава на другата сутрин влезнах в колата всичко си работеше часовника де завъртях да запаля и всички тоци избягаха след което задържах ключа и незнам от къде завърте няколко пъти като след всяко завъртане тока ставаше по силен и си запали та вече сутрин и следобед като си тръгна от работа го прави всеки път.Днес заредих акулмулатора в работата но преди малко пак ми направи същата мизерия.Въпроса ми е акулмулатор ли си е или контактен ключ или стартер.Между другото окислява ми се плюсовият кабел много та дали пък не е от него и може ли да ме посъветвате от къде да намеря такъв
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б5 1.8 20в 125 к.с. проблем при палене
buci1971 написа:колата е 1.8 20в 125к. бензин проблема се състои в следното преди два дена установих че ми е изгоряла халогенната крушка h7 а като я смених се оказа че и бушона ми е изгорял и него смених.Сложил съм крушка 55в не е силна.Та от тогава на другата сутрин влезнах в колата всичко си работеше часовника де завъртях да запаля и всички тоци избягаха след което задържах ключа и незнам от къде завърте няколко пъти като след всяко завъртане тока ставаше по силен и си запали та вече сутрин и следобед като си тръгна от работа го прави всеки път.Днес заредих акулмулатора в работата но преди малко пак ми направи същата мизерия.Въпроса ми е акулмулатор ли си е или контактен ключ или стартер.Между другото окислява ми се плюсовият кабел много та дали пък не е от него и може ли да ме посъветвате от къде да намеря такъв
айде бре колеги помагайте