Отдавна съм член на форума, но рядко ми остава време да пиша...
Имам следния въпрос към колегите с техническа грамотност.
Пасат 5,5, автоматик, 2001, голямата стара цветна навигация MFD-2DIN, без номер, мисля води се 1, не съм сигурен?
Та въпроса ми е следният:
Понеже волана е трилъчев, кожен, няма управление на MFD от него, това ми е болката.
Харесвам качеството на музиката, и не смятам че има нещо в разумни финансови граници, да я замени, независимо че няма карти и че, навигацията никога не съм я ползвал. Всъщност имам дискове, на Телеатлас от 2001, и няколко пъти ми се е случвало да я подкарам, и да ми пише че съм извън картата

Загледах наскоро едно дистанционно на Блаупункт, BLAUPUNKT RC-10, не е много пари, прежалих ги, и вече го имам... Но, аз съм технически грамотен човек, всичко свързах правилно, но не, не работи??? Действително се включва на мястото на буксата, която след като изключих, дисплея на таблото вече не ми показваше радиото, не е болка. По големия проблем е че не командва нищо??? купих нови батерии, не е това, пробвах го в къщи, излъчва силно.
Някой запознат със случая, да ми каже нещо, или поне да ми даде инфо и да забравя за случая???
Благодаря предварително на всички отзовали се
P.S. имам и фабрично включен телефонен пакет, на който съм изключил слушалката от буксата в края на къдравия кабел. Тази букса, която трябва да махна от задната страна на музиката, и на нейното място се включва буксата на инфраред приемника на дистанционното, командва и телефонния модул, който не ползвам