Пробелма ми е следния: след като смених мембраните на изпарителя, когато колата не е добре загряла (в случая поне 10-15 мин. каране), на висока предавка (4-та или 5-та), като реша да изпреварвам и натисна по-рязко педала на газта и започва да се "спъва" т.е.... незнам как да го опиша, сигурно се сещате (все едно да искам да стана от леглото, но преди това трябва да направя 5-6 опита

Благодаря
---------------
Колеги, току що се прибирам и да Ви кажа съм побеснял. А та значи излязох от нас някъде към 5 паля си на бензин след 4-5 минути прехвърлям на газ и така всичко си ок паркирам си колата, върша си работа. После е, сега към 9 часа влизам в пасата паля (на газ, не мислех, че ще е много изстинала) оборотите се държат, нормално, като на полу-изстинала кола. Тръгвам и от тука почнаха проблемите. Първо се появи това запъване, за което споменах по-горе, само че този път не можех да включа на повече от 3-та, защото колата просто се побърка. Дори на светофарите гаснеше, трябваше да натискам и газ и спирачка, за да не угасне. Ужас умрях от срам. Като тия манагалите бях със строшените таратайки дето едвам кретат. По едно време реших, че газовата ме ебава яко и реших да спра и да включа стъпковото моторче (което иначе е изключено, затова карам само на газ) и да прехвърля на бензин. Така и направих, но отново колата беше на прага да угасне. Както и да е поне не придърпваше и успях да се прибера благополучно. Моля Ви дайте ми съвет, защото наистина съм много афектиран от случилото се.
Благодаря