Счупено копче за аварийни на В3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MADZABAR
Автомобил:
Двигател:

Счупено копче за аварийни на В3

Мнениеот MADZABAR » Пет 26 дек 2008 16:49

От много време ми е пукната пластмасата на копчето за аварийни на пасата. Дълго време карах като го затисках с монета от две стотинки, защото иначе се включват сами. Напоследък се разхлаби съвсем сложих още една монета, но нещата не вървят на добре. Като свалях почти всичко от предницата (защото си оправях парното) видях, че това копче е свързано с левия лост на мигачите. ВЪПРОС
1 Ако търся ново има ли начин да се ремонтира само копчето или се сменя целия лост с копчето,
2 моите мигачи са с един датчик на таблото общ за ляв и десен мигач-има ли разлика в клемореда на лостчето ако намеря от друг модел дето е с два датчика за мигачи.
3.Има ли шанс да са заменяеми с лостчета или копчета от други модели VW???

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пет 26 дек 2008 22:17

Такааа :)
ти имаш моя проблем от стария ми Пасат.
Копчето не се сменя самостоятелно - сменя се целия механизъм....капсоловано е към целия механизъм с две пластмасови неща.
Доколкото знам няма разлика в лостчето отностно показанието на таблото ама не съм 100% убеден.
На В3 става от В4 доколкото съм гледал и май на голф 2-ка е същото ама само на външен вид съл гледал.
Успех!

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Съб 27 дек 2008 13:19

На Б4 не е ли като на Голф3... :hmmmm И ако е така, няма да пасне на Б3 мисля... :roll:

Върни се в “Passat”