Passat b6 треперене..
Passat b6 треперене..
Здравейте колеги ! Значи колата като е студена пали без никакъв проблем,но като я запаля и ми претреперва леко..После като загрее като я запаля и виждам как оборотите на 1300 се забавят например...Може ли да ми кажете нещо по въпроса?

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat b6 треперене..
Б6 си треперят, като им е студено.
добре, че не ти тракат сегментите, ама зимата, като падне под -20 има шанс и биелните лагери да му се разтропат от студ... просто са правени за по топъл климат от нашия-студено им е, кво да ги правиш... завивай вечер мотора (какъвто и да е той-не ми показва проклетия боб!) с едно родопско одеалце-да му държи по топличко и да не трепери, горкия...
п.с. другия път, като искаш нещо да питаш-недей оставя хората да гадаят и да плескат пост след пост в опит да отгатнат как да ти помогнат.

добре, че не ти тракат сегментите, ама зимата, като падне под -20 има шанс и биелните лагери да му се разтропат от студ... просто са правени за по топъл климат от нашия-студено им е, кво да ги правиш... завивай вечер мотора (какъвто и да е той-не ми показва проклетия боб!) с едно родопско одеалце-да му държи по топличко и да не трепери, горкия...