Откъсната клема на нагревателя на задното стъкло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Откъсната клема на нагревателя на задното стъкло
Здравейте, смениха ми багажната врата на Б3ката, понеже беше изгнила. Смени ми я един познат, и понеже имаше доста работа се разбрахме да постави новата и да я боядише, а аз да си сложа стоповете, номер, чистачка и др. Но като стигнах до нагревателя на стъклото, при включването се откъсна клемата, която е на самото стъкло от дясната страна. С какво може да се залепи, за да провежда ток, например някъкво лепило, което не е изолатор или нещо друго, ако някой е лепил да сподели. И другото което ме интересува е от дясната страна, на клемата, която се откъсна на маса ли се връзва, понеже до там стига един черен кабел, по който не тече ток, а и има едно малко кафяво кабелче което е направено да се върже на маса някъде на болтче и мисля, че то е от там. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откъсната клема на нагревателя на задното стъкло
Мерси, ако някой го е пробвал да сподели.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Сребърен лак от Конрад, изпробвано многократно.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси на всички за помоща, тия дни ще взема някое от лепилата и ще опитам. А за кабела от дясната страна на стъклото на маса ли се връзва?
- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вземи си сребърния лак. Аз опитвах с лепилото да си залепя прекъснати нагреватели и нищо не стана. 5 дни не изсъхна грам тая пущина и не е обяснено хич добре как точно се смесват двете шишенца, и реда.
-
- Автомобил: Golf II 1.3
- Двигател: 2 G
В "Авто стъкла Кобра" /монтаж или демонтаж/ имат някакви "лакчета" може би става дума както колегите предлагат сребърен лак. Процедурата отнемала както особено сега е топло има-няма 40 мин.