Passat B6 телефон

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
m0n0p0lch0
Автомобил: AUD A4 B8
Двигател: 2.0 143 HP

Passat B6 телефон

Мнениеот m0n0p0lch0 » Чет 04 юли 2013 21:41

Здравейте,колеги станах собственик на Passat B6,на волана има бутон със нарисувана слушалка на него,конзола със цифри до аварийния бутон и във подлакътникът има нещо като поставка за телефон. Опитах се да свържа телефона ми със колата чрез блутуут но явно няма подготовка за такъв. Та въпроса ми е следния някакъв спецефичен телефон ли трябва да купя и какъв трябва да бъде (марка,модел), и може ли да работи със смартфон ?

Имам още един въпрос какъв е принципа на работа на печката във Passat и над какви температури не работи тъй като ми казаха че не работела на температури над 5 градуса по целзий

Aimbotfan
Автомобил:
Двигател:

Re: Телефон за Passat B6

Мнениеот Aimbotfan » Нед 07 юли 2013 19:26

Това което ти наричаш печка, не е точно автономна печка, а се нарича допълнителен подгревател. Включва се само при запален двигател и външна температура под 5 градуса. Когато температурата на двигателя стане 85 градуса (пиша по памет) се изключва. Не е като при автономните, да запалиш самата печка и да се качиш на подгрято купе и загрял двигател, но помага при студено време. Помага на двигателя да загрее по-бързо (по-нисък разход на гориво), помага и на климатроника (да направи купето топло по-бързо). Това е което мога да споделя по темата.

Потребителски аватар
mccoy
Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
Двигател: N22A2

Мнениеот mccoy » Нед 07 юли 2013 20:58

Aimbotfan написа:Това което ти наричаш печка, не е точно автономна печка, а се нарича допълнителен подгревател.....

на практика е едно и също,само че печката има и ръчно управление а донагревателя е напълно автоматичен

Aimbotfan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aimbotfan » Нед 07 юли 2013 21:39

Автономната печка има собствена горивна помпа, както и допълнителен акумулатор. ;)

Върни се в “Passat”