Друогото ми питане е следното - как да сваля конзолата по най-лесния начин? И може ли да я сваля изцяло, без да се налага да я лепя в колата....
Пак за конзолата на парното и CD-то.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак за конзолата на парното и CD-то.
След като смених CD-то преди няколко дни конзолката съвсем тръгна да изпада. Да, знам че има много теми по въпроса, но аз имам по-специфично питане. Та, значи самото CD като влезе докрай кабелите му опират в задната пластмаса и го избутват напред. Изрязал съм дупка с поялника там, където стърчат чинчовете.. но явно не е достатъчно. Искам да попитам за какво точно служи пластмасата отзад и проблем ли е, ако отрежа още малко? Чудех се дали не е свързана по някакъв начин с парното...
Друогото ми питане е следното - как да сваля конзолата по най-лесния начин? И може ли да я сваля изцяло, без да се налага да я лепя в колата....
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoriginal написа:Да, за Пасат иде реч...
е хубу де,като гледам дори пасатите са еднакви,чек да изкарам моето цд да скиф ко толкова му пречи на твоето.Скифцах има в центъра една тръбичка издадена на пред така да се изразя,в комплекта на цд-ти има една шпилка и едно гумено капаче което се слага на шпилката и като набуташ цд-то играе ролята на тампон или ограничител.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При 2Е си е това,при теб явно е друго....
Поне ако ти духа слабо ще знаеш къде е проблема...
Поне ако ти духа слабо ще знаеш къде е проблема...
Последна промяна от Asen_D на Вто 27 фев 2007 10:32, променено общо 1 път.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
STOIAN ANDREEV
- Автомобил:
- Двигател:
сд
Опира отзад в зависимост от чинчовете. Когато сложих стъпалото и при мен се получи същия проблем ,но го реших като смених чинчовете с Г -образни виж също и буксата за антената - също Г-образна