Пасат Б5 1998г рейка за волана
-
- Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI syncro
- Двигател: AFN 1998 year
Пасат Б5 1998г рейка за волана
Колеги здравейте ! Имам Пасат Б5 98г, 1.9ТДИ, 110коня, СИНХРО. Рейката му я рециклираха горе долу преди година. Нямам проблеми по принцип, но отскоро се появи едно леко тропане. Главният ми въпрос обаче е какво масло да сложа в казанчето, тъй като течността е намаляла до половина. Рециклирането бе в сервиз на има АГРАЛА или нещо подобно ( имам документи ), от където са ми казали да доливам само с масло за АВТОМАТИЧНИ СКОРОСТНИ КУТИИ. НЯКАКВА ИДЕЯ ? ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО БЪРКАМ РАЗДЕЛ ИЛИ ПОВТАРЯМ ТЕМА !!!
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рейка за волана на Пасат Б5 1998г
Маслото за хидравлика е тип G002 000, което ще рече зелено на цвят и на ZF в най-общ случай. Литъра струва между 15-20лв.Това е, което трябва да използваш.
-
- Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI syncro
- Двигател: AFN 1998 year
Благодаря за бързия отговор колега ! Ще му обърна внимание, но може ли да попитам отново, макар и с риск да се изложа, защо монтьора, който ми демонтира, изпрати и монтира рейката ми каза да сложа задължително такова за автоматик ? В смисъл да няма уловка някаква ? Това имам предвид !
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Когато си купих колата ,рейката течеше по малко и започнах да доливам от това масло:
http://avtochastite.com/Едрогабаритни-авточасти/details/44761/854/КОНСУМАТИВИ/ХИДРАВЛИЧНИ-МАСЛА/Хидравлично-масло-maxxus-zhs--vw/audi---1-литър
След като съм долял около половин литър теча спря и вече не съм доливал няколко месеца
http://avtochastite.com/Едрогабаритни-авточасти/details/44761/854/КОНСУМАТИВИ/ХИДРАВЛИЧНИ-МАСЛА/Хидравлично-масло-maxxus-zhs--vw/audi---1-литър
След като съм долял около половин литър теча спря и вече не съм доливал няколко месеца
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Какво значи масло за автоматик? Има автоматични кутии, в които се налива червено, ATF, масло. Има и такива, в които се налива зелено масло.
Виж какво е твоето масло в момента, ако е с неопределен цвят - смени го със зеленото.
Виж какво е твоето масло в момента, ако е с неопределен цвят - смени го със зеленото.