пасат вариант б5 с питанки
пасат вариант б5 с питанки
Здравейте. След като пасат вариант б5 станаха кажи речи без пари, заради скъпите данъци и поддръжка, реших и аз да сбъдна мечтата си и да си взема такъв! Не ме притесни че "лопа" като обезумял, не е болка за умиране. Модела е 1.8 без турбо, с някакъв газов инжекцион и е високото изпълнение - всички екстри. Нещата на първо четене са продънени гърнета, неработещи бутони на ключа за запалване, след заключване задна лява врата се мъчи, но не заключва, трябва да завъртя бързо ключа няколко пъти за да стане + всеки път като дам на контакт се чува нещо от самата врата. Двигателя работи малко неравномерно, няма ряз май-като че ли прекъсва малко и гори около 9/100 извънградско.. И така започвам да ремонтирам, скоро снимки и иху аху :)
Последна промяна от gr_kanev на Пет 12 юли 2013 9:06, променено общо 2 пъти.
Причина: Заглавието не отговаря на правилата.
Причина: Заглавието не отговаря на правилата.
- wemadeyou
- Автомобил: Vw Golf 3 1HX
- Двигател: 2.9 VR6 Syncro 190hp
Re: Нов колега с питанка
Честита ти придобивка, колега :) да те слуша и да не ти иска пари :)) относно задната врата свалял ли си кората?
Вчера я взех. Днеска още съм по други майстори. Единия с компа я закачи и каза с 1000лв почваш, за нов дебитомер + дроселна клапа и оттам насетне ще видим. Колегата ми е със същия мотор но на а4-ка, и каза да не им вярвам на майсторите, и че тези коли са ДУРАКОУСТОЙЧИВИ 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
мда много са устойчиви докато не почнеш да сменяш 8 те кокала по предното окачване. Също така и вариатора, ако е ел. започваш назад с 1500 лв поне назад. да не говорим за бобините. Пък ако ангренажа прескочи жална ти майка с по 5 клапана на цилиндър смятай сам. Освен това с надлъжното разположение- едно обслужване е малка радост.
Бе колега като гледам колко мнения имаш де да знам странна работа.. Лаладжия ли си, или тука всички дето ги познавам майстори са лаладжии. Мотора е ОСВОБОДЕН и не пипа клапани при късане на ремъка!kris11 написа:мда много са устойчиви докато не почнеш да сменяш 8 те кокала по предното окачване. Също така и вариатора, ако е ел. започваш назад с 1500 лв поне назад. да не говорим за бобините. Пък ако ангренажа прескочи жална ти майка с по 5 клапана на цилиндър смятай сам. Освен това с надлъжното разположение- едно обслужване е малка радост.