полиуретанови тампони на пасат б 5,5
- go6i11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
полиуретанови тампони на пасат б 5,5
някои слагал ли е ????? и впечатления от помяната в поведението на пътя,,,
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Re: полиуретанови тампони на пасат б 5,5
Аз съм с такива, по-точно бях. Останаха ми само на долните носачи. Ако търсиш комфорт от возенето и колата не е прекалено надута ( разпръсквачи, турбо, софтуери и т.н. ) е по-добре с каучуковоте. Като поведение колата става по-стабилна, по-директна за управление. Влизането и излизането от завоите става доста по-добре но возията на колата се влошава, става малко дървена и доста се усеща по неравен терен или паваж. Периодично тези тампони искат сваляне и смазване с определена грес. Ако много искаш да слагаш такива, препоръчвам колегата ФЕРАРИСТА. Изключително съм доволен от качеството на услугите му и отношението което има към работата и клиентите.
Поздрави
Поздрави
- go6i11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: полиуретанови тампони на пасат б 5,5
благодаря за отговора ,,по принцип колата е 1.9тди 130 кон4ета ,,,ама са само каталожни данни,,реални те са кам 160 имам някакво занасяне при висока скорост над 140-150 км ,, три пъти прегледах ока4ването-- тампони , накраиници , шарнири , никаде няма луфт,,оставам с мисълта 4е са омекнали тампоните и при висока скорост подават,,,та затова се оглеждам за нещо по твърдо