Здравейте!
Забелязах, че пръскалките на предното стъкло не пръскат. Не ми е светвала лампа за течност, но долях. Резултат е нулев. При натискане на лоста се чува релето и пръскалките на фаровете заработват и си пръскат. Тези на стъклото дори и не пускат капчица.
Някакви идеи?
Дали тези на фаровете и на стъклото са на различни бушони? дали е запушено нещо? Ако е запушено дайте идеи как да ги отпуша.

PASSAT B6 2.0TDI 2007 Пръскалките на предното стъкло не пръс
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Re: PASSAT B6 2.0TDI 2007 Пръскалките на предното стъкло не
Би трябвало да са на различни бушони, защото има 2 помпички.
Тъй че провери първо бушоните, а след това ако не е от тях трябва да замериш дали идва ток до помпичката.
Ако идва и пак не работи си за нова помпа.
Тъй че провери първо бушоните, а след това ако не е от тях трябва да замериш дали идва ток до помпичката.
Ако идва и пак не работи си за нова помпа.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен пък ми е спукан съда за течността на чистачките, но от фара не мога да го извадя... Някой може ли да помогне със схема как се демонтира, кое по кое се сваля и къде има щипки и полтчета, може и нагледна схема...
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
малко вероятно да се е спукал съда освен,ако няма удар де
наверно просто помпата се е взривила и тече поне при мен така беше станало.
няма нищо сложно но това махане на бронята има по 2 болта от всяка старна точно се падат под фара и се развиват от към страната на гумата,направо могат да ти изкарат нервите,особенно ако си го правиш сам в гаража 

eatanasov написа:Здравейте!
Забелязах, че пръскалките на предното стъкло не пръскат. Не ми е светвала лампа за течност, но долях. Резултат е нулев. При натискане на лоста се чува релето и пръскалките на фаровете заработват и си пръскат. Тези на стъклото дори и не пускат капчица.
Някакви идеи?
Дали тези на фаровете и на стъклото са на различни бушони? дали е запушено нещо? Ако е запушено дайте идеи как да ги отпуша.
Здравеи ! Задраж малко праскалката и погледни под колата да не би някаде да имаш теч от маркучетата кам праскалките при мен така беше. Успех
Колега,
при мен също имаше такъв проблем, оказа се, че на едно място маркучето се беше пробило/протрило или нещо подобно, и течеше там. Но понеже беше точно на самия капак, горе, водата си минаваше/оттичаше по каналчетата и не се виждаше веднага теч.
Попръскай малко повече и вдигни капака и огледай хубаво.
Поздрави.
при мен също имаше такъв проблем, оказа се, че на едно място маркучето се беше пробило/протрило или нещо подобно, и течеше там. Но понеже беше точно на самия капак, горе, водата си минаваше/оттичаше по каналчетата и не се виждаше веднага теч.
Попръскай малко повече и вдигни капака и огледай хубаво.
Поздрави.