VIN номера на пасат Б3 и други идентификационни номера къде?

Техническа и сервизна информация за Passat
barbushev
Автомобил:
Двигател:

VIN номера на пасат Б3 и други идентификационни номера къде?

Мнениеот barbushev » Съб 03 мар 2007 22:41

Колеги, кажете VIN номера на пасата само под предния капак до рамената на чистачките само там ли го има? Въпроса по точно е като се кара колата в КАТ кои идентификационни номера гледат и каде се намират те? Номера на двигателя знам че се гледа и го знам къде е:)

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 03 мар 2007 22:46

Ами другия т.е. номера на рамата е на ламарината при рамената на чистачките под упълтнението (останах с впечателнието че го знаеш къде е така че няма да обеснявам подробно).
За регистрация в КАТ гледат само този на двигателя и този при чистачките.Ако имат съмнения че колата е крадена и са и пренабивани номерата си ровят сами за другите (навремето ми разглобиха фиат-а докато открият къде още има номер за да го сравнят).
Успех!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 04 мар 2007 20:47

Поне при мен при регистрацията в КАТ гледаха на три места освен на двиг. под предното стъкло основния номер, на дясната колона между вратите там е нещо като бар-код и в багажника стикера на задната греда.

Потребителски аватар
ventor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventor » Пон 05 мар 2007 8:33

а на мен в КАТ не ми намериха номера в багажника и ме вкараха в ренгена, поне изтървах другите глупости,валяци и т.н. и така минах по бързо...

Върни се в “Passat”