Койлове за Пасат Б5
- BoJoFF
- Автомобил: Passat B5 1.8 turbo
- Двигател: ANB 2000
Койлове за Пасат Б5
Колеги , имам б5 комби и в момента съм със сток амортисьори , но пружините са някви "спортни" на цвят сини и в момента едвам карам колата защото като минавам през участък с неравности (дефакто където и да ида ) колата буквално се залюлява и се блъска в земята...Ако може да ми препоръчате няква марка койлове , но с условие че свалят много .. искам колата да легне максимално доло .. Ще прикача снимка за да видите как стои само с пружините и да ми кажете съответно дали с койлове ще може да се свали още(за съжаление тва е единственната снимка на колата в профил и не мога да намеря оригинала (photoshop edition :D))
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Re: Койлове за Пасат Б5
Много ниско, как се кара това.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Аз като гледам караш с някъв размер гуми като за голф 3-ка, сложи първо нормален размер гуми и джанти и тогава виж как ще е.
- BoJoFF
- Автомобил: Passat B5 1.8 turbo
- Двигател: ANB 2000
Колега , замисъла е следния .. колата се кара всеки ден и е много наложително да направя нещо във връзка с окачването .. така или иначе на заплата ще взема нещо , но просто исках мнение относно това дали с койлове ще мога да сваля колата още .. вярно е че в момента е ниска и така или иначе преди да отида до някъде си правя мислено маршрут за да избегна паваж , легнали полицаи и др. и съм свикнал да я карам така и не искам да я правя "нормално" комби
Относно гумите и джантите умишлено не слагам колеми джанти за да не се вдигне колата
Джантите са 15ки с летни гуми 195/45 и зимни 195/65 които съответно пълнят калника на макс ..смисъл отпред хумата е на нивото на калника

Относно гумите и джантите умишлено не слагам колеми джанти за да не се вдигне колата

Джантите са 15ки с летни гуми 195/45 и зимни 195/65 които съответно пълнят калника на макс ..смисъл отпред хумата е на нивото на калника
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Ужас, 195/45/15 на Пасат B5....
Колега колата с подходящо окачване ще бъде ниска и с големи джанти и нормални гуми. Така изглежда нелепо.
Колега колата с подходящо окачване ще бъде ниска и с големи джанти и нормални гуми. Така изглежда нелепо.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
MK4 написа:Ужас, 195/45/15 на Пасат B5....
1+

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Най вероятно се люлее щото армортесьорите са здали багажа ,също с късите пружини не работят както трябва и не се случват нещата