Накладки за б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Накладки за б5

Мнениеот Layer » Съб 31 мар 2007 11:02

точно преди месец гледах накладките и бяха доста добри ,но тази сутрин чувам нещо стърже и познаите нема накладки.колата е имам от скоро (3 мес.)
въпроса ми е следния;
дали са били някакви менте или може да е нещо друго да се износат така бързо (6000 км.)
и ако знае някои да ми каже каква марка да си търся

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 31 мар 2007 12:18

За 6000км трябва да си карал само на спирачка че да се изтъркат толкова бързо,макар че не знам това ДОБРО състояние което си видял преди месец какво точно означава!? А и като казваш 6000км трябва ли да разбираме че си минал толкова за 1мес. когато за последно си ги погледнал :shock Но ако всичко е както го описваш трябва да са били някакви много меки и са изчезвали като масло :lol: За сравнение аз като купих колата в сервизната книжка пишеше че скоро са сменени предни дискове и накладки а оттогава съм минал 50 000км и все още има живот в накладките ! За съжаление не мога ти кажа марката понеже не съм ги сменявал аз ,но ако напишеш в търсачката "накладки" със сигурност ще намериш много теми в който се обсъждат качествата на различните марки!

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Съб 31 мар 2007 12:21

Едва ли са били "менте", ако бяха те нямат свършване :) Марките са много зависи колко пари ти се отделят, но за спирачки е хубаво да не пестиш слагай ATE и няма да сбъркаш. Аз последно си взех BOSCH и съм доволен. Само не си вземай Делфи или Ремса! Това са накладки който повече няма да сложа на моя кола.

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Съб 31 мар 2007 13:40

stilko написа:... за спирачки е хубаво да не пестиш слагай ATE и няма да сбъркаш...
:да:
Точно! Това е производителя за всичко по спирачната системата на този автомобил когато решиш да сменяш.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 31 мар 2007 15:06

благодаря за инфото. точно защото не ми се скрънзат за спирачки питам коя е най добрата марка ,че заради 50 кинта може да дам 5000 ако стане фал.
и да за 1 мес. съм минал 6000 км. значи дисковете са чисто нови то си лечи а накладките бяха като нови като ги погледнах тогава.
в понеделник ще си купа от тези АТЕ пак здраве да е :lol:

Върни се в “Passat”