точно преди месец гледах накладките и бяха доста добри ,но тази сутрин чувам нещо стърже и познаите нема накладки.колата е имам от скоро (3 мес.)
въпроса ми е следния;
дали са били някакви менте или може да е нещо друго да се износат така бързо (6000 км.)
и ако знае някои да ми каже каква марка да си търся
Накладки за б5
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
За 6000км трябва да си карал само на спирачка че да се изтъркат толкова бързо,макар че не знам това ДОБРО състояние което си видял преди месец какво точно означава!? А и като казваш 6000км трябва ли да разбираме че си минал толкова за 1мес. когато за последно си ги погледнал
Но ако всичко е както го описваш трябва да са били някакви много меки и са изчезвали като масло
За сравнение аз като купих колата в сервизната книжка пишеше че скоро са сменени предни дискове и накладки а оттогава съм минал 50 000км и все още има живот в накладките ! За съжаление не мога ти кажа марката понеже не съм ги сменявал аз ,но ако напишеш в търсачката "накладки" със сигурност ще намериш много теми в който се обсъждат качествата на различните марки!

Едва ли са били "менте", ако бяха те нямат свършване
Марките са много зависи колко пари ти се отделят, но за спирачки е хубаво да не пестиш слагай ATE и няма да сбъркаш. Аз последно си взех BOSCH и съм доволен. Само не си вземай Делфи или Ремса! Това са накладки който повече няма да сложа на моя кола.

благодаря за инфото. точно защото не ми се скрънзат за спирачки питам коя е най добрата марка ,че заради 50 кинта може да дам 5000 ако стане фал.
и да за 1 мес. съм минал 6000 км. значи дисковете са чисто нови то си лечи а накладките бяха като нови като ги погледнах тогава.
в понеделник ще си купа от тези АТЕ пак здраве да е
и да за 1 мес. съм минал 6000 км. значи дисковете са чисто нови то си лечи а накладките бяха като нови като ги погледнах тогава.
в понеделник ще си купа от тези АТЕ пак здраве да е