HI на всички пичове с Пасати. Помагаите имам проблем с разхода на гориво на пасата ми той е с двигател 1.8 ми до скоро ми харчеше 8-9 на 100 градско а сега вече 12-13.Откарах я на майстор и ми смениха ламсондата обаче пак няма ефект.Помагаите. Мерси предварително
КИРИЛИЦА!
Висок разход на гориво 1.8 mi
мисля че може да е нормално.
При мен RP 1.8 Mi зимата понякога стига и до 18/100
Двигателя ми работи изцяло на студено (Паля , до работа са около 1.5~2 км, спирам и вечерта обратно) и стрелката на термометъра няма време изобщо да мръдне. Ходих на елкон и къде ли не но всеки казва че е нормално при такъв режим.
При мен RP 1.8 Mi зимата понякога стига и до 18/100

Двигателя ми работи изцяло на студено (Паля , до работа са около 1.5~2 км, спирам и вечерта обратно) и стрелката на термометъра няма време изобщо да мръдне. Ходих на елкон и къде ли не но всеки казва че е нормално при такъв режим.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
С моя Пасатко 93 комби 1.8 ми АБС двигател, наблюденията върху разхода му са следните:
Извън градско 6,5 като си го юркам.
Градско- само на първа и втора, (защото живея в центъра и работата ми е пак в центъра)без да е загряла колата - 12-13 на сто.
Това според мен е нормалния разход за този тип каране като мойто.
Ако живеех в Младост или Дружба, може би разхода на градско щеше да ми е с 1-2 литра по-малко.
С две думи, според мен ти е нормален разхода. Когато не е загряла колата разхода е много по голям.
Извън градско 6,5 като си го юркам.
Градско- само на първа и втора, (защото живея в центъра и работата ми е пак в центъра)без да е загряла колата - 12-13 на сто.
Това според мен е нормалния разход за този тип каране като мойто.
Ако живеех в Младост или Дружба, може би разхода на градско щеше да ми е с 1-2 литра по-малко.
С две думи, според мен ти е нормален разхода. Когато не е загряла колата разхода е много по голям.