Здравейте колеги , аз съм нов в този форум наскоро си купих
Пасат 2001 година по модел Б5.5 седан двигател 1.9 тди
Стана следното .... Тръгнах вечерта до магазина всичко беше добре след това запалих колата и гледам не свети дисплейчето където ми показва колко гориво ми остава, не разбирам много от коли .... На сутринта проверих всички бушони и бяха здрави но все така не ми работи дисплея
Моля някой който е имал подобен проблем да даде савет от какво е и към кого да се обърна за ремонт
Благодаря много

Пасат Б5.5 1.9 тди дисплея на бордовия компютър не работи
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имам проблем с дисплея на бордовия компютър , не работи.
Това е често срещан проблем с този дисплей.Прочети тази тема в която има линкове и към други подобни.Готви се за смяна на дисплей с две думи.
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
От къде си?
Имам 2 такива англииски табла.Прекодирана в километри в час,само че при смяна на таблото се записват ключовете на ново към (новото табло).Което за теб с поред мен ще е по големият проблем!Ще трябва да се ходи и на ключар!
Имам 2 такива англииски табла.Прекодирана в километри в час,само че при смяна на таблото се записват ключовете на ново към (новото табло).Което за теб с поред мен ще е по големият проблем!Ще трябва да се ходи и на ключар!
Аз живея в Англия а тук майсторите не са много компетентни по тези тънкости...
днес дисплея се появи незнайно как (идея нямам) за сега всичко е наред но имам подозрения че пак ще се случи
Обмислях въпроса за закопуване на табло втора потреба но не знам както казва колегата с този проблем с ключовете какво се случва. благодаря на всички включили се
Някой ако може да даде мнение кой е най лесният начин за отремонтирване
Поздрави на всички
днес дисплея се появи незнайно как (идея нямам) за сега всичко е наред но имам подозрения че пак ще се случи
Обмислях въпроса за закопуване на табло втора потреба но не знам както казва колегата с този проблем с ключовете какво се случва. благодаря на всички включили се
Някой ако може да даде мнение кой е най лесният начин за отремонтирване
Поздрави на всички
Здравейте,
Аз имам същия проблем с дисплея и не знам какво да правя, друго табло или ново??
А тези от ebay дали работят, и дали ще станат??
Разбрах, че имало някакъв начин да се поправят, но как си няма на идея, ако има някой да добави нещо, да заповяда :)
Аз имам същия проблем с дисплея и не знам какво да правя, друго табло или ново??
А тези от ebay дали работят, и дали ще станат??
Разбрах, че имало някакъв начин да се поправят, но как си няма на идея, ако има някой да добави нещо, да заповяда :)
Vag_activator написа:От къде си?
Колега, как става прекодирането, скоро си докарах една англичанка и ми се иска да ми отчита в километри.