Здравейте колеги какво е ясно май всички пасати има утечки та моят проблем е следният;
Имам утечка 0.40А след много ровене елкони и тн стана ясно че е от микрето на предният капак уж бе добре до оня ден.сега ми е много интересно след като я заключа пак съм с 0,40А и като опъна ръчната и пада на 0.02 в нормата.Някой може ли да ме светне какво общо има
утечка Пасат B5
- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
Re: утечка Пасат B5
От <много ровене елкони> не става ясно дали си проверявал утечката при последователно снемане на предпазителите. Ако се съмняваш в микроключа на предния капак, то колко ти е утечката с изваден предпазител 14?
Пряка връзка с ръчната спирачка не виждам, но е добре да кажеш как точно измерваш консумацията в покой и колко време изчакваш преди да отчетеш колко е утечката.
Пряка връзка с ръчната спирачка не виждам, но е добре да кажеш как точно измерваш консумацията в покой и колко време изчакваш преди да отчетеш колко е утечката.
Re: утечка Пасат B5
Здравей та проба с всички предпазители е ок преди последната утечка 26 предпазител и всичко бе наред
след елкона се оказа че механизма на предният капак стои отворен поради не знам си каква причина оправих го
но се оказа че при свалена ръчна е преди да я заключа е около 2,4А след като я заключа е 0,50 след изчакване на 1мин 0.40А.Проверих всички врати и какво ли не и се оказа че като опъна ръчната и я заключа от 0,20А пада след изчакване на 0.02А не знам какво е но е факт.
след елкона се оказа че механизма на предният капак стои отворен поради не знам си каква причина оправих го
но се оказа че при свалена ръчна е преди да я заключа е около 2,4А след като я заключа е 0,50 след изчакване на 1мин 0.40А.Проверих всички врати и какво ли не и се оказа че като опъна ръчната и я заключа от 0,20А пада след изчакване на 0.02А не знам какво е но е факт.