Колеги, както става ясно от заглавието Пасат-а ми е 2002 година. Смених си огледалата с такива от Пасат В5.5 2004 с вграден мигач. Проблемът ми се състои в това, че имам бутон за ел. прибиране на огледалата, но новите огледала нямат тази функция. Та въпроса ми е аджаба, може ли ел. моторчетата от старите огледала, които са малко и голямо, да се прехвърлят на новите, които са еднакви. Също и с мигачите какво може да се направи за да е всичко plug and play. Ако някой в региона на гр. Шумен може да помогне, ще се радвам да ползвам услуги.
P.S. И за да е лудницата пълна - огледалата си ги донесох от Англия (от кола с десен волан са), но след като ги свързах директно много ме учуди фактът, че и подгряването, и регулирането си работят без да се пренареждат кабелите на буксите?
Passat 3bg AMX 2002 --> Passat 3bg AMX 2004
- VANK01
- Автомобил: Passat 3bg 4MOTION
- Двигател: 2002 V6 AMX
Re: Passat 3bg AMX 2002 --> Passat 3bg AMX 2004
Днес разглобих и старото, и новото шофьорско огледало. За мигачите може да се измисли нещо, но прехвърлянето на машинките просто няма как да стане без да играе ъглошлайф. За сега замразявам проекта.