Питане за пепелник на VW PASSAT B5
- police7
- Автомобил: VW PASSAT 1.9TDI 2000
- Двигател: ATJ
Питане за пепелник на VW PASSAT B5
Колеги как се вади пепелника на Пасат Б5,искам да стигна до напрежението на пепелника.Мерси.
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
Re: Питане за пепелник на VW PASSAT B5
Скоро правих това упражнение на Голф 4 Предполагам, че при Пасата е същото.
Развиват се 4 болтчета 2 в предната част на конзолата и 2 задната част където се съединява със средната (възможно е да има тапички в/у отворите)откачваш маншона на ск. лост. Освобождаваш конзолата в предната и част(от към педалите) като я разтвориш и от двете страни след това повдигаш леко задната част и издърпваш. Освобождаваш буксата на пепелника, маншона леко на една страна през отвора и готово.
Надявам се да съм бил полезен и повтарям Така е при Голф но мисля че и при пасата не е мн по различно!
Развиват се 4 болтчета 2 в предната част на конзолата и 2 задната част където се съединява със средната (възможно е да има тапички в/у отворите)откачваш маншона на ск. лост. Освобождаваш конзолата в предната и част(от към педалите) като я разтвориш и от двете страни след това повдигаш леко задната част и издърпваш. Освобождаваш буксата на пепелника, маншона леко на една страна през отвора и готово.
Надявам се да съм бил полезен и повтарям Така е при Голф но мисля че и при пасата не е мн по различно!

- police7
- Автомобил: VW PASSAT 1.9TDI 2000
- Двигател: ATJ
Re: Питане за пепелник на VW PASSAT B5
Мерси много.