пассат 5 2.0 115к 2001г Светят чек,abs, esp
пассат 5 2.0 115к 2001г Светят чек,abs, esp
Здравейте аз съм нов във форума моля ако правя някъква грешка да ме извините за това къде пиша за проблема ми.Имам пассат 5 2.0 115к 2001г сложих му газово и така когато закупувах автомобила имаше грешка светеше чека там е изчистих и след след известно време пак се появи не заради газовото според мен. Продалжавах да е чистя и накрая е оставих да си свети казват ми да почистя дросела и.тн.Сега обаче си имам още две лампи които са се показвали но и се махаха но до вчера и те си останаха на таблото и си стана коледна елха
имам още проблеми по-колата одзат зад пасажера се мокри много малко ама факт и така не сам предприел нищо с този пролем прочетох доста във форима за него мисълтами е дали може да се мокри някъде по връзките и затова да ми светят лампите и ли е от другате благодаря предварително.

- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Светят чек,abs, esp
Щом ти светят всички тези лампи, най-добре е да се направи диагностика. Едва ли е от мокрене...
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Светят чек,abs, esp
Възможно е и от мокренето да е колега,датчика за ЕСП-то е отзад под седалките,но както колегата каза закачи я на диагностика и виж какво пише най-добре 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: пассат 5 2.0 115к 2001г Светят чек,abs, esp
чека ти предполагам е от сондите /мисля, че си с 2 сонди/ .Дай код на двигателя.
При диагностика - да се види осцилограмата на импулсите на сондата ,стръмността на фронтовете и стойността на долна и горна граница на напрежението.
Другите ти "лампи" какъв символ имат ???
При диагностика - да се види осцилограмата на импулсите на сондата ,стръмността на фронтовете и стойността на долна и горна граница на напрежението.
Другите ти "лампи" какъв символ имат ???
Re: пассат 5 2.0 115к 2001г Светят чек,abs, esp
здравейте днес приклучих от двата дни насам труд по-автомобила ми вече лампи не светят за сега изчистаха ми грешките оказа се проблем при бушоните абс и есп са светнали поради объркани бушони а чекът заради сонда и то по-скъпата казаха ми че била 120лв сименс мисля друга да не си правя труда да слагам
колега петров беше прав,че не е от наводненито.Нядявам се да съм приклучил и с водата в купето колата беше разхвърлена до уснови от дясна страна подсуших е от одзад до отпред отам започна лепене на дунапрена и мукета и след това слгобяване.Проблема беше такъв като на много други колеги течеше от филтара на купето нямаше оплатнения на кутия в която седи филтара цялата дясна страна от жапката до задна седалка бе прогизнала. Благодаря за подробното описание на този вид проблем и не пожелавам на никой да се забърка с това отвратително наводнение.