Passat B3 1991г. моно инж. - проблем със скоростния лост
Passat B3 1991г. моно инж. - проблем със скоростния лост
Имам повреда на скоростния лост.От няколко дена при включване на скоростите ми направи впечатление че е трудно да включа на първа а именно вместо да включа на първа като придърпам скоростния лост към себе си и напред, включваше на задна.В първия момент се зачудих тъй като не съм натискал лоста на долу.Предположих че явно нещо се е повредило и днес реших отново да опитам.Получи се същото а именно при опит да включа на първа, включих на задна.Дръпнах по рязко скоростния лост към себе си и нещо се счупи.Като отворих "кутията му" забелязах че се е счупило пластмасовото съединение под формата на кръст, чрез което е захванат скорстният лост към едно друго лостче.Мисля че ще мога да намеря частта, но ако някой може да помогне със съвети и технически напътствия относно ремонтирането и последваща поддръжка ще бъда безкрайно благодарен.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Passat B3 1991г. моно инж. - проблем със скоростния лост
Тва търсачката го немате за нищо, а и освен нея, две теми под твоята има тема със заглавие пасат бърка първа и задна http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=324697
Амон!
Амон!
Благодаря за помощта, що се отнася до търсачката пробвах на няколко пъти да я ползвам ама нещо явно не правя както трябва и нищо не ми показваше.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Има пасат на части обява нова,поръчвай я на момчето и я сменяй.После дали ще иска реглаж на жилата-ще пишеш в другата тема.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тая зегерка трябва да я има в зареден магазин за крепежни елементи