Здравейте, колеги!
Купих си Пасат Б5 комби 1999 година. Имам една предна броня от Б 5.5 с халогени. Бронята е счупена и си мислех дали ще станат на Б5? Мислех да извадя халогените с решетките и да ги сложа на Б5? Дали ще стане? :roll:

Б5 халогени
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD

Опитай - може и да стане, но няма да е без преправяне де. Аз също се замислям за подобно нещо, но по-нататък ще е. Сподели впечатления, опит, може и снимки.
Ето един полезен линк (става въпрос за смяна на лампа на Б5.5, но все може да се види нещо полезно).
-
- Автомобил:
- Двигател:
sasho_mf написа:Не е задължително аз например нямам такива.
MMM-дам, точно така си е. Не всички са оборудвани. Аз например поне от година съм се мераклясал на това:
Като му гледам "структурата" мисля, че няма да има проблем с охлаждането на кулера.sasho_mf написа:Друг е въпроса че ако е турбо дизел там долу е кулера и трябва да се помисли за неговото охлаждане
-
- Автомобил: VW Passat B 5
- Двигател: AMX 2004 4Moution
Re:
dimitar iv написа:Извинявай за въпроса, но за какво са ти ? Ти нямаш ли си фарове за мъгла в основните фарове ?
Здравейте, нека използвам темата за да не пускам нова, та онзи ден си купих едни фарове за пасат Б5 97г. като лампите за дългите светлини са Н4 а не Н1. Куплунга който влиза във този на фара е с 5 проводника, а на стария ми фар който беше с Н7 късите и Н1 дългите беше с 4 проводника. Как мога да запаля късата светлина на новия фар. Копчето ми за фаровете като го издърпам ми светва само левия габарит за мъгла но от пред нищо не се случва - естествено фаровете съм ги светнал на къси. Дали не трябва да си сменя копчето за фаровете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Халогени за Б5
Копчето за фаровете когато е с халогени има още една позиция.На самото копче е нарисувано и халогени