Пассат Б3 1990 Мигачи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пассат Б3 1990 Мигачи
Добър вечер, колеги. Искам да попитам, не знам как се нарича точно, но много ми харесва и реших и аз да направя същото с моята кола, но не знам как. Та затова ви моля за помощ. Колата е Пассат Б3 1.8 mi, а модификацията която искам да приложа е мигачите да светят през цялото време и да премигва съответния при подаване. Мисля че е нещо с релето но не съм сигурен. И мисля че е законно защото виждам доста коли които са така но все пак да попитам, така ли е? Благодаря предварително, поздрави!
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Re: Пассат Б3 1990 Мигачи
За нещо такова ли говориш? Аз съм ги направил с крушка за стоп с две светлини 21/5 вата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега точно такова но аз искам да го направя така че да е с крушката от самият мигач за да може и страничните и теси отзад и като подам вече съответният мигач да започва да мига.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
"side marker" ти се води технологията.Има доста писано по въпроса ти.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ето нещо в тази насока http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=133084&start=15&hilit=side+marker
Колегата всъщност не иска точно side marker, а комбинация габарит-мигач.
Колегата всъщност не иска точно side marker, а комбинация габарит-мигач.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен идеята е да стане като американските коли - да свети постоянно, а само когато се подаде ляв мигач - левият да започне да мига, а десният да остане да свети постоянно и съответно за десния мигач същото. Сега веригата е отворена и само като се пусне мигачът се затваря за секунда и лампата примигва, като идеята е веригата да бъде постоянно затворена и като се пусне мигача да се отваря за лявата или дясната верига или и за двете при аварийни светлини и лампите да загасват за секунда. Проблем може би ще има с охлаждането, защото лампите са 21 вата и греят доста като светят постоянно и може да се стопят пластмасите. Може да се сложат диодни, за да се избегне стопяването. Някой, който разбира от токове нека сподели всъщност как може да се осъществи идеята.
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Проблемите са няколко...топлината не е малък проблем също ще има и проблем с инсталацията..примерно когато се клъцне масата на мигача и на същия проводник се запои +12в от габаритите се получава това но до колкото си спомням и задните светят леко т.е. се получава бъг...аз много съм доволен от моите едно , че нямат проблеми със топлината и се виждат без проблем през деня и през нощта