Здравейте приятели, нов съм във форума - горд собственик на B6, 140k DSG.
Купих си нови стелки, с дупки за закопчаване, но с изненада видях, че фабрично нямам в пода поставени самите копчета, които закопчават.
Дали знаете може ли да се поставят такива!? Като гледам тапицерията по пода, май по-добре фабрично да си бяха поставени...
Благодаря предварително на отзовалите се.
Passat B6 копчета за стелките в пода ?
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Re: Стелки с копчета за Passat B6
Мисля, че е мисията невъзможна това с копчетата.
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Re: Стелки с копчета за Passat B6
Как така нямаш да не би да е бил без стелки?
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Re: Passat B6 копчета за стелките в пода ?
Колега,
пробвай ето тука :
http://www.avto.bim.bg/Nemski-stelki-PETEX-moket-komplekt-predni-i-zadni-za-VOLKSWAGEN-PASSAT-ot-2005-do-2010_p37499m660.html
http://www.avto.bim.bg/Nemski-stelki-PETEX-moket-komplekt-predni-i-zadni-za-VOLKSWAGEN-PASSAT-ot-2005-do-2010_p39457m660.html
За Пассат 5.5 взех от там стелки и бяха с копчетата. Даже свалих оригиналните и навих новите копчета за мокета на пода. Обади им се и виж какво ще ти предложат.
Поздрави Вассето.
пробвай ето тука :
http://www.avto.bim.bg/Nemski-stelki-PETEX-moket-komplekt-predni-i-zadni-za-VOLKSWAGEN-PASSAT-ot-2005-do-2010_p37499m660.html
http://www.avto.bim.bg/Nemski-stelki-PETEX-moket-komplekt-predni-i-zadni-za-VOLKSWAGEN-PASSAT-ot-2005-do-2010_p39457m660.html
За Пассат 5.5 взех от там стелки и бяха с копчетата. Даже свалих оригиналните и навих новите копчета за мокета на пода. Обади им се и виж какво ще ти предложат.
Поздрави Вассето.
Vasseto, аз си взех такива стелки на горе долу същата цена, но са само с отворите, нямат самите копчета. И понеже нямам фабрични отвори няма да си правя експерименти, но както ме съветваш ще им звънна на тези дали нямат решение.
Другия вариант е, както Dobrin ме съветва да залепя отдолу велкро. Защото моите сега са уж отдолу да не се пързалят, както ги рекламират, ама на втората седмица взеха да се забиват под педалите.
Мерси много на отзовалите се!
Другия вариант е, както Dobrin ме съветва да залепя отдолу велкро. Защото моите сега са уж отдолу да не се пързалят, както ги рекламират, ама на втората седмица взеха да се забиват под педалите.
Мерси много на отзовалите се!
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
здр колега от кой модел са ти закопчалките на стелките продълговатия или кръглите.Купуват се оригинални и сам си ги слагаш отзад са като видия и просто се навиват на мокета моето се беше повредили и си го смених.Просто трябва да отидеш и да си купиш за модела от стелките.
Здр. maimo, от кръглите...
Гледах уж внимателно по пода, но не открих предишни дупки по мокета. Смяташ, че мога спокойно да навия ако купя такива закопчалки ли? Защото по-горе има и мнение, че е трябвало фабрично да е имало закопчалки в мокета.
Гледах уж внимателно по пода, но не открих предишни дупки по мокета. Смяташ, че мога спокойно да навия ако купя такива закопчалки ли? Защото по-горе има и мнение, че е трябвало фабрично да е имало закопчалки в мокета.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
да навиват се няма проблеми че преди това е нямало те са като винт с остро както ти написах, ето ти една обява за кръгли http://www.ebay.de/itm/VW-Passat-B5-B6-4-x-Fussmatten-Gummimatten-Befestigungen-Clips-Halter-Set-rund-/251295385004?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3AVW&hash=item3a825f45ac поръчваш и до няколко дни идват,аз имам от продълговатите но щом твоите стелки са с кръглото захващане няма да станат.Просто ги навиваш в мокета естесвено гледаш да са на подходящото място като наложиш стелката да паснат както трябва. 

- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Тези дето ти ги препоръчах са същите, но мисля че са на по ниска цена.
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Имам Пасат б5 и когато сменях мокета оригиналните задни закопчалки бяха завити за него. Отдолу са като свредел за дърво. Без проблем се навиват за мокета и ги преместих на новия, защото нямаше такива. Мисля, че не си сгрешил като си ги поръчал. Завиваш ги и става оригинал направо :)