passat b6 лампи на вратите или светлоотразители
- naskopmg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: 1.8TSI 2008
passat b6 лампи на вратите или светлоотразители
Здравейте, колеги имам следния въпрос.На пасата долу от вътрешната страна на вратите има лампички, които би трябвало да светват при отваряне вратата.Моите не светят на нито една врата, възможно ли е да няма такава екстра ами това да са само светлоотразители или трябва да има лампи вътре?
Re: passat b6 лампи на вратите или светлоотразители
Махни капачките и виж. Лесно се махат - с дърпане 

-
- Автомобил: Passat variant B6 TDI
- Двигател: BMP
- Контакти:
Колега, активират се от менюто. Комфорт модула.
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
и моят пасат(комфорт база) също има светлоотразители вместо лампи. Виждал съм пасати хайлайн, които при отваряне на врата светват както въпросните лампи така и лампи в краката на пасажерите.
Нещо не намирам логика, колата да има такава екстра и да не е активирана. Моят пасат трябва да има комфорт модул защото си вдига и сваля стъклата посредством ключа.
и моят пасат(комфорт база) също има светлоотразители вместо лампи. Виждал съм пасати хайлайн, които при отваряне на врата светват както въпросните лампи така и лампи в краката на пасажерите.
Нещо не намирам логика, колата да има такава екстра и да не е активирана. Моят пасат трябва да има комфорт модул защото си вдига и сваля стъклата посредством ключа.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
varrvarina написа:Колега, активират се от менюто. Комфорт модула.
и си сигурен?
кефиш...
комуникацията на тия коли, от Г5 насам между вратите и сентрал електроникс (комфорт модул физически няма, въпреки, че излиза на диагностика-фантом е) е по VAN (vehicle aria network)за да не се задръства CAN мрежата с по маловажни комуникации... което идва да покаже, че всяка врата обработва самостоятелно всичко и изпраща инфото. няма как да се направят лампички, без допълнителна инсталация и различен електронен модул на моторчето на вратата. затова тая екстра на повечето коли физически я няма.
не търсете-няма да намерите.