Здравейте,
Някой може ли да ми каже къде се намират обемните датчици на фабричната аларма и евентуално
да ми каже номера им в каталога на VW.
Говорим за Interior Monitoring Sensors ( G273 ).
Пасат B6 къде са обемните датчици на фабричната аларма
-
- Автомобил:
- Двигател:
- b60_460
- Автомобил: Passat B6 1.9 TDI
- Двигател: BXE 2006
Re: Пасат B6 къде са обемните датчици на фабричната аларма
Здравей колега
Запитването ти ме заинтригува и след като никой не ти е писал и на мен ми стана интересно къде се намират въпросните датчици.Слязох в мойта гледах тук гледах там и нищо
разрових се из нета-пак нищо.Попаднах обаче на темата на един маниак който си е тунинговал неговата В6ца много яко и една от модификациите които беше на правил е да си сложи именно такива сензори(май беше щатски а там те може да са опция).Не ти гарантирам че твоите и моите са там но си струва да погледнеш : а именно на супер очевадно но в същото време скрито място-малките решетчици над стойката за очила на конзолата на тавана над главата ти(тези дето гледат назад а не другите по средата дето са надолу).Надявам се че ще съм ти от полза.Пиши ако изскочи решение на проблема ти 
Запитването ти ме заинтригува и след като никой не ти е писал и на мен ми стана интересно къде се намират въпросните датчици.Слязох в мойта гледах тук гледах там и нищо

На предишните модели се намират в плафоните
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
qskatavw написа:На предишните модели се намират в плафоните
Това е така, намират се в задните плафони над вратите на В5,5 но не при всички модели... екстра е.
Аз не знам да има такива на В6, по принцип се поставят допълнително на предните греди от ляво и дясно на предното стъкло... както е и при останалите автомобили от други марки.