Пасат Б5 проблеми с лостчетата на волана

Техническа и сервизна информация за Passat
boev92
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б5 проблеми с лостчетата на волана

Мнениеот boev92 » Нед 23 фев 2014 10:48

Здравейте! От днес започнах да се включвам в форума! купих си един Пасат Б5 1.9 ТДИ 110 кс 4motion! колата е в много добро състояние защото съм я взел от мой приятел! Имам обаче един проблем. Темпомата ми работи само на десен мигач! Пускам мигача и натискам темпомата работи всичко но изключа ли мигача и темпомата спира да действа! Същото е и със чистачките! Пръскалката на предния прозорец работи когато натисна ръчката към таблото (демек натискам я да пръсне на задния прозорец а тя пръска на предния)! Много ще ви бъда благодарен ако можете да ми помогнете да отстраня проблема! Благодаря предварително! Лек и спорен ден :)

Потребителски аватар
dispatch
Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
Двигател: CBBB DSG6 02Е

Re: Пасат Б5 проблеми с лостчетата на волана

Мнениеот dispatch » Нед 23 фев 2014 18:02

Това с пръскалките най-вероятно са разменени мъркучетата отдолу на казанчето за течността на чистачките.
Някой ги е свалял и се е пробвал да ги уцели после най-вероятно.
Може и буксите отгоре на помпичките да са разменени... това е по-лесния начин за обръщане.

Потребителски аватар
Vag_activator
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б5 проблеми с лостчетата на волана

Мнениеот Vag_activator » Нед 23 фев 2014 19:59

Това с лоста на темпмата,може би скъсан лентов кабел на лоста!Или тръгнал,може да го направиш като китайските лостеве за темпомат който продават в продавалника ("От новият модел").Да пуснеш малко кабели вместо лентов,така го е направил китаеца! :Mr Green Fun

Върни се в “Passat”