Проблем с тоците на пасат 1,8 МИ 1992

Техническа и сервизна информация за Passat
Maistorov
Автомобил:
Двигател:

Проблем с тоците на пасат 1,8 МИ 1992

Мнениеот Maistorov » Пет 23 мар 2007 14:03

Здравеите на всички :) Имам един проблем с тоците на пасата и немога да го оправя вече половин година.Проблема е следния.
При запалване на колата жсичко е нормално.Когато потегля и след шофиране около 5 минути ми изгасват фаровите ,таблото и трагжа да гасне.Трябва да натисна педала докато дигне 3000 оборота за да ми сжетне таблото и фаровете.Това го прави непрекъснато и вече ми писна да ходя по сервизи.Динамото си зарежда нормално.Едни ми казват че проблема е комутатора, динамото други релето.така и неможаха да го оправят. Нямам газова уредба.Карам си го на бензин.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 23 мар 2007 14:43

Добре дошъл Maistorov. :welcome_to_group
Когато запалиш при топъл двигател, прави ли ти пак такива номера?
Прегледай какво ще излезе(три страници са) с търсачката при зададено търсене в "Търси за коя да е от въведените думи" на "губят се тоците и гасне" в "Технически форум за PASSAT". Дано да ти е от полза.
:да:

Maistorov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maistorov » Пет 23 мар 2007 15:07

dpp
Благодаря :) Ми да прави ми тези номера и при топъл двигатет.
Ще погледна това което ми каза :)

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 23 мар 2007 16:23

Моля, за нищо. От предният ти пост си насочвам вниманието към датчика, който подава сигнал за работа при топъл двигател.
Но ти ще видиш изписаното в темите и ще се ориентираш, за да затвориш кръга от възможности.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Re: Проблем с тоците на пасат 1,8 МИ 1992

Мнениеот kossel » Пет 23 мар 2007 17:04

Maistorov написа:Здравеите на всички :) Имам един проблем с тоците на пасата и немога да го оправя вече половин година.Проблема е следния.
При запалване на колата жсичко е нормално.Когато потегля и след шофиране около 5 минути ми изгасват фаровите ,таблото и трагжа да гасне.Трябва да натисна педала докато дигне 3000 оборота за да ми сжетне таблото и фаровете.Това го прави непрекъснато и вече ми писна да ходя по сервизи.Динамото си зарежда нормално.Едни ми казват че проблема е комутатора, динамото други релето.така и неможаха да го оправят. Нямам газова уредба.Карам си го на бензин.

Пробвай да си почистиш клемите на акумулатора, после погледни '-" минуса дали добре контактува с купето. Няма да е лошо ако не си сменил клеморед да го направиш.

Върни се в “Passat”