Колеги,много се извинявам за поставянето на тема която отдавна е обсъждана многократно,но да попитам -възможно ли е да си сменя прословутите втулки сам .Омръзна ми от "майстори'' които ме мотаят вече месец(...ела утре ...не, в петък ....другия петък .другия вика -Свали го и го донеси .Че аз ако го сваля-казвам,сам ще си го оправа)
Та въпросът е ако някой е правил това упражнение ,да ми обясни как се избиват(не става въпрос за тази в кожуха на мотора) и как да го направя с възможно най-малко рани по ръцете.Хайде да е на лични,да не досаждаме на другите.
Благодаря.
стартер,ремонт в гаража
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ми с метчик или някакъв подръчен инструмент... бе квот ти дойде на ум , импровизирай , няма нищо сложно
На моя пасат без канал просто не стана , но при мен мотора е надлъжен и за да се смени втулката в кожуха на скоростите трябва да се бърка отдолу и пак се бърка между лапата на мотора за тампона и изпускателните колектори....

На моя пасат без канал просто не стана , но при мен мотора е надлъжен и за да се смени втулката в кожуха на скоростите трябва да се бърка отдолу и пак се бърка между лапата на мотора за тампона и изпускателните колектори....