Пасат В3 Волана бие над 95км/ч
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат В3 Волана бие над 95км/ч
Колата е Пасат Б3, сменени са 2 тампона макферсон, комплект накрайници и от двете страни (каси и дълги),2 биалетки но в момента лявата е скъсана , 2 карета от ляво, след тези неща е минала на стенд, в момента е с чисто нови гуми Вредещаин Т-Трак 2. И от както са сменени тези неща не е карана извън София но днес ми се наложи да покарам малко с над 90км/ч и забелязах че след 90-95 започват леки вибрации в волана!! От какво може да са тези вибрации?? Мисля пак да мина баланс, но си мисля и за баланса на полооската да няма проблем в него!
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Re: Волана бие над 95км/ч
Баланс задължително. Крива гума или джанта, но при правилния гумаджия. Преди 2г слагам гуми, гумаджията прави баланс, и вика крива джанта. Колата след 95 тресе цялата като почнеш от волана.Отивам при друг, понеже съм "тома неверни", на него обяснявам случая, и той подходи много отговорно, оказа се криви гуми.Ама ги балансира. изкарах лятото с тях и ги махнах. Евала на момчето. оттогава при всяка смяна на зимни с летни гуми и обратно задължително на гумаджия - баланс и налягане нищо че съм с 2 комплекта джанти и мога да си ги врътна сам.Ама по нашите пътища, става страшно- дупка до дупка и до дупката пак дупка. Успех.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Волана бие над 95км/ч
Вибрации при 90-100км предни гуми, при 130км задни