пасат б5 комби задна дясна врата не иска да се отвори
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат б5 комби задна дясна врата не иска да се отвори
Здравейте колеги ! Някой може ли да ми помогне ? Днес нещо стана със задна дясна врата на пасата не иска да се отвори. Нито с централното нито отвътре .Пробвах свалях акумулатора нищо не става 

- jeko01
- Автомобил: pasat B5
- Двигател: AFN 1.9 TDI
Re: пасат б5 комби задна дясна врата не иска да се отвори
здр.колега не искам да съм лошия пророк,но се е задействала електронна та защита на машинка трябва да се махнат седалките и да се свали кората на врата и да се мъчиш да отвориш врата със малко груба сила.поздрави дано съм помогнал!!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
при мен е пък задна лява. Винта долу на кората е трудно достъпен.
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Играл съм го това. При мен беше блокирала също. Наложи се при затворена врата да се сваля кората и да се разкости цялата врата. Механичната част на бравата беше блокирала и с помоща на друга брава някакси успяхме да разгадаем какво може да е блокирало и с човъркане на изуст успяхме да отворим. Надявам се да не е това, но ако е това те чака цяла приключение. Мойта врата я оправихме за 7 часа
Не помогнах кой знае колко, но поне да знаеш един от вариантите макар и бегло, понеже и аз самия не мога да ти кажа къде точно по бравата беше мизерията 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
ега ти мизерната работа. Този модел е пълен смрад.
За да се свали кората безпроблемно се мсваля седалката. Бърка се торц за да се развие вината долу на кората до лампата , като се подпира кората с нещо за да се надигне леко нагоре. След сваляне на кората ,тапите по ламарина за капак трябва да се разпробие и по 1 нит на механзима за стъклото.
Оказа се скъсана пружинка в бравата.
За да се свали кората безпроблемно се мсваля седалката. Бърка се торц за да се развие вината долу на кората до лампата , като се подпира кората с нещо за да се надигне леко нагоре. След сваляне на кората ,тапите по ламарина за капак трябва да се разпробие и по 1 нит на механзима за стъклото.
Оказа се скъсана пружинка в бравата.
-
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.8 20V
Аз имам същия проблем. Свалих при затворено положение кора, ал кора и стигнах до бравата. Задна лява на комби е проблема. Сега отвътре какво да натисна на бравата за да се отвори вратата?