пасат б5 98 г. резервна гума патерица
пасат б5 98 г. резервна гума патерица
Здравейте колеги търся резервна гума патерица за пасат б5 98година някой може ли да помогне.
Re: резервна гума патерица
Здравейте,
и вие ли сложихте ГАЗ
И аз по същата причина търся такава, но за сега никой още не ми е предложил.
А и ми е интересно от каква кола става на същия размер 5х112 мисля, че е.
и вие ли сложихте ГАЗ

И аз по същата причина търся такава, но за сега никой още не ми е предложил.
А и ми е интересно от каква кола става на същия размер 5х112 мисля, че е.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
във ауди форума имаше преди доста обяви за 5х112 патерици
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета, а сигурни ли сте, че ще може тая патерица да носи колата, защото аз съм пробвал на B3 комби и и не става номера, много е тежичък и гумата почти се движи на джанта.
Ами може колега 
С уговорката че патерицата за пасата и венто е 15' а за голфа е 14'. Също така ако спукаш предна може да сложиш задна на неино място, а на задната патерицата

С уговорката че патерицата за пасата и венто е 15' а за голфа е 14'. Също така ако спукаш предна може да сложиш задна на неино място, а на задната патерицата

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
BigTo написа:Момчета, а сигурни ли сте, че ще може тая патерица да носи колата, защото аз съм пробвал на B3 комби и и не става номера, много е тежичък и гумата почти се движи на джанта.
На гумата пише да се помпи до 4.2 !

-
- Автомобил:
- Двигател:
и няма патерица и това си е 

- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
И аз имах същият проблем преди време
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=141372&hilit=%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0
Дано ти е от полза.
А иначе патрицата си държи перфектно пасата.Е стига да не си я напомпил на 2,5-3 атмосвери и да нямаш 300-400 кила в багажника.Също така е за временно ползване,те хората не случайно са написали до 80км/ч.А не като един мой познат с Джета, дето си кара с патерица на предна с 100км/ч и се оплаква,че колата не е стабилна и не спира
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=141372&hilit=%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0
Дано ти е от полза.
А иначе патрицата си държи перфектно пасата.Е стига да не си я напомпил на 2,5-3 атмосвери и да нямаш 300-400 кила в багажника.Също така е за временно ползване,те хората не случайно са написали до 80км/ч.А не като един мой познат с Джета, дето си кара с патерица на предна с 100км/ч и се оплаква,че колата не е стабилна и не спира

Здравейте колеги. И аз търся 5х112 резервна гума (патерица) 125 широчина. Ако някой има излишна да пише на лично, купувам веднага.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
suba написа:Също така е за временно ползване,те хората не случайно са написали до 80км/ч.А не като един мой познат с Джета, дето си кара с патерица на предна с 100км/ч и се оплаква,че колата не е стабилна и не спира
А, баща ми навъртя над 100 000км с патерица отзад...накрая иска или не, трябваше да я сменя, защото излезнаха теловете

По повод тази тема като цяло - има раздел "купува", където да си поставите исканията, както и има раздел "продава", където да потърсите такива патерици :)
Иначе да - патерицата се помпа на високо налягане и си се движи колата без проблем. Само, както написа и колегата, трябва да не се кара с повече от 80км/ч и да не се кара дълго време (идеята и е само за придвижване до сервиз). Ако спукате предна гума - слагате задната отпред, а патерицата отзад, така управлението на колата е по-добро и спира по-добре, ако се наложи по-рязко спиране.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
yavvor написа:Здравейте колеги. И аз търся 5х112 резервна гума (патерица) 125 широчина. Ако някой има излишна да пише на лично, купувам веднага.
Провери при Жижо . Днес разбрах,че 1 пшознат е взел оттам