Пасат б3 мигачите не работят
- ангелчо77
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: RP 1990
Пасат б3 мигачите не работят
Здравейте колеги.Както е видно от заглавието,мигачите на моя пасат не работят.Пробвах с търсачката,не открих писано по такъв проблем.Та значи при опит да включа ляв или десен мигач,диода на таблото светва постоянно,без да мига,а мигачите не работят.Поради липса на време не съм ровил по колата,моля за предположения къде е проблема. 

Re: Мигачите на пасат б3 не работят
На аварийки как е?
Релето чува ли се да цъква? Звучи като да е "залепнало", но... Знам ли - може и да е друго.
Релето чува ли се да цъква? Звучи като да е "залепнало", но... Знам ли - може и да е друго.
- ангелчо77
Забравих,на аварийни е същата работа,релето не се чува.Колата не е карана от около 3 месеца.
И аз се замислих за релето,но освен в почивните дни,нямам възможност да бърникам,пък и зареждам акумулатора.
И аз се замислих за релето,но освен в почивните дни,нямам възможност да бърникам,пък и зареждам акумулатора.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Бутонът за аварийните е според мен. Или буксата му е изключена или нещо такова може да е.
- ангелчо77
Re: Пасат б3 мигачите не работят
Колеги няма такъв срам.Извинявам се на всички.Преди 2 месеца дадох ключа на приятел да вземе от колата въжето за теглене,и той ми е свалил релето за мигачите,за проба.Днес установих липсата му,обадих се и моя човек веднага се сети и призна за случката.Релето е вече на място,мигачите работят.Хиляди извинения от моя и негова страна,забравил е човека,няма причина да не му вярвам,той ми поддържа колата безплатно,с него сме като братя.
Извинявам се.
Поради служебен превоз не съм карал колата може би 4 месеца.
Извинявам се.

Поради служебен превоз не съм карал колата може би 4 месеца.