Passat B5 от какво се получава вибрация във волана при...
- toni_di
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AVF 2002
Passat B5 от какво се получава вибрация във волана при...
Някой може ли да ми каже от какво може да се получава вибрация във волана при влизане в дупка. Получава се нещо като резонанс във волана. Иначе го няма онова типичното за псатите от този модел похлопване. Благодариа предварително:))
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
еми най-вероятно имаш леко позаминали:
1. пр.амортисьори.
2. пр.шарнири.
3. кор.накрайници.
Не ми се вярва некой от носачите ,но мисля че шарнири те са капсоловани с носача и май ше требе да сменяш носач.Най-добре иди н амайстор,та ако ти е тръгнала предницата да я хванеш до де е време,че си е ебало мамата с това окачане
1. пр.амортисьори.
2. пр.шарнири.
3. кор.накрайници.
Не ми се вярва некой от носачите ,но мисля че шарнири те са капсоловани с носача и май ше требе да сменяш носач.Най-добре иди н амайстор,та ако ти е тръгнала предницата да я хванеш до де е време,че си е ебало мамата с това окачане

- toni_di
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AVF 2002
Днес качваха колата в сервиза да гледат предницата и казаха, че няма нищо разбито по ходовата част, пробваха и кормилната система и казаха, че и там няма проблеми. Аз като я карам усещам, че няма проблем по носачите, защото баща ми има такъв Пасат и знам как хлопа когато се разбият, но при моята кола е по различно. Просто след преминаване през дупка или дори през неравност волана отскача няколко пъти докато се успокои. Става въпрос за предните амортисьори.