Пасат В5.5 2.0 115 к.с. 2001 г. гасне и трудно пали

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MYSTIKAL
Автомобил: Skoda Superb
Двигател: AWX 2003

Пасат В5.5 2.0 115 к.с. 2001 г. гасне и трудно пали

Мнениеот MYSTIKAL » Чет 27 мар 2014 17:32

здравейте колеги,колата ми е пасат 5 2001 година 2.0 115 коня бензин...
а проблема е че като си поистине колата да кажем цяла вечер е стояла пред блока и на другия ден си пали нормално и моа да си карам дълго но в един момент когато я изключа от скорост и тя угасва (прави така и на газ и на бензин,с газов инжекцион съм)след това трудно запалва и работи на 3 цилиндара както на газ така и на бензин...иначе ако си карам без да изключвам от скорост,нямам такъв проблем но няма как да не я изключа все пак има светофари и стопове и ... :)та много странно защо прави така?някакви идеи?

п.с. мислех че е от кабели или свещи но проблема е само като се изключи от скорост както казах и после трудно пали а се случва и да немога да запаля понякога и както пак ще повторя работи на 3 цилиндара :( :( :( помагайте моля :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Re: Помагайте!!!пасата гасне и трудно пали :(

Мнениеот phantom_ » Чет 27 мар 2014 18:28

Като за начало колега и направи една диагностика icon_idea Инъче най-вероятно е дросела,зацапан може би??

Потребителски аватар
Matrixa
Автомобил: VW Passat GT
Двигател: PG 1991 G60 Turbo
Контакти:

Re: Помагайте!!!пасата гасне и трудно пали :(

Мнениеот Matrixa » Чет 27 мар 2014 18:51

Покарай я само на бензин 1 ден. Не съм сигурен дали този пасат е с адаптация, но не пречи да пробваш. Не върви ли добре на бензин, на газ никога няма да е добре. Ако нищо не се случи диагностика и така. Няма друг начин.

Върни се в “Passat”