пасат б6 - Камера за задно виждане
пасат б6 - Камера за задно виждане
Здравейте колеги. Купих пасат б6 има монтирана камера след после който не работи.кабелите не са свързани към плеъра. Ходих при майстор който ми каза ,че трябвало да има преобразувател без който нямало как да работи.Незнам от къде мога да го намеря. Не държа да използвам същата,можее да купя и друга стига да съм сигурен,че ще таботи при мен. Имам на волцваген оригинален dvd radio cd плеър
- jeinow
- Автомобил: Golf 5 Variant
- Двигател:
Re: пасат б6 - Камера за задно виждане
starsex написа:Здравейте колеги. Купих пасат б6 има монтирана камера след после който не работи.кабелите не са свързани към плеъра. Ходих при майстор който ми каза ,че трябвало да има преобразувател без който нямало как да работи.Незнам от къде мога да го намеря. Не държа да използвам същата,можее да купя и друга стига да съм сигурен,че ще таботи при мен. Имам на волцваген оригинален dvd radio cd плеър
Изхождайки от това,което успях да открия като информация колега ти трябва това: https://www.car-interface.com/vendita/e ... wagen.html за да подкараш камерата ! Ще се поразровя допълнително и ако изкочи нещо ще драсна!
Re: пасат б6 - Камера за задно виждане
100€ Няма нужда колега. Обмислям да си купя медиа плеър. Има и подарък камера