Пасат б5 1.8Т - запитване относно angel eyes
Пасат б5 1.8Т - запитване относно angel eyes
здравейте колата е пасат 1.8Т 1998г , седан. Притежавам следните фарове http://img.alibaba.com/img/pb/378/684/602/602684378_059.jpg. В момента точно светлините , който се виждат на снимката ( кръглите светлини около самият фар ) не светят , а свети само вътрешността. Та питането ми е какви точно крушки трябва да взема за да проработят те и също така ми е интересно дали когато се движа с къси светлини те ще светят или само на габарити. Мерси предварително ( не съм махал фара все още , защото ме е страх да не счупя нещо ).
- vladaeca
- Автомобил: VW Passat B5 4Motion
- Двигател: ADR 98
- Контакти:
Re: Пасат б5 1.8Т - запитване относно angel eyes
Не знам как са направени тези фарове и най-вероятно повечето съфорумци като мен не знаят и за това избягват да коментират.
Принципно повечето ангелски очи се правят с диодно осветление което е поставено в кръгла плексигласов пръстен. По скоро проблема ти да се дължи на лоши връзки по кабелите или на погрешно свързани диоди. Все пак при диодите има значение къде ще сложиш + и -.
Другото за кога да светят е чисто твое решение и може да се направи както желаеш.
Сега искам аз да питам защо си качил снимка на фар който е модела след 2002 г.???
Принципно повечето ангелски очи се правят с диодно осветление което е поставено в кръгла плексигласов пръстен. По скоро проблема ти да се дължи на лоши връзки по кабелите или на погрешно свързани диоди. Все пак при диодите има значение къде ще сложиш + и -.
Другото за кога да светят е чисто твое решение и може да се направи както желаеш.
Сега искам аз да питам защо си качил снимка на фар който е модела след 2002 г.???
Колега фара си е за пасат 4ка ! Ако не вярваш и снимки на моите ще ти кача.
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Фаровете са за преди 2000та и е пасат петица.

Твоя фар е една идея по-различен от моя. Аз имам само 1 диодна светлина вместо 3 горе в дясно и имам две крушки за мигача. Не ми е горяло още нищо по-тях ама предполагам трябва да го отвориш, защото до тези крушки май достъп нямаше. Резултата след отваряне какъв ще е - божа работа. Колкото до дневните не съм пробвал да карам само на ангелските, защото според мен денем не се виждат особенно много (при мен лично). Успех с ремотна и сподели после, за да знам примерно аз какви са резултатите

Твоя фар е една идея по-различен от моя. Аз имам само 1 диодна светлина вместо 3 горе в дясно и имам две крушки за мигача. Не ми е горяло още нищо по-тях ама предполагам трябва да го отвориш, защото до тези крушки май достъп нямаше. Резултата след отваряне какъв ще е - божа работа. Колкото до дневните не съм пробвал да карам само на ангелските, защото според мен денем не се виждат особенно много (при мен лично). Успех с ремотна и сподели после, за да знам примерно аз какви са резултатите

- vladaeca
- Автомобил: VW Passat B5 4Motion
- Двигател: ADR 98
- Контакти:
nadahan написа:Колега фара си е за пасат 4ка ! Ако не вярваш и снимки на моите ще ти кача.
Грешката е моя обърка ме това че и мигача е вкаран вътре а не е отделно.
Иначе фара е много добър. Ще търся да си купя и аз такива :)
От къде мога да си купя и какви пари са.
Искам да си сложа хенон с лупи.
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Има ги почти във всеки тюнюнг магазин. Пример. Мой съвет е да търсиш фар който е отделен с мигача, че иначе не е приятно. Захвата е труден, понеже ще бъде само на две гайки - за третата няма къде. Има същите фарове, но с отделен мигач. Те са по-добрия вариант