Здравейте,
от днес съм собственикна въпросният Пасат и ми е първият :), ще ме извините предварително, но не успях да разгледам всички теми във форума и може би ще задам въпроси, чийто отговори вече са написани:
1. Музиката е оригинална и няма USB - препоръчайте ми сервиз, където могат да ми поставят USB за MP3-ки?
2. Огледалото за задно виждане е дефектирало, според мен течността не е наред - може ли да ми препоръчате морга в София, откъдето да си намеря такова?
3. Газовата уредба е Landi Renzo, възможно най-високия клас, не е слаган в България (според продавача) - моля да ми препоръчате сервиз, за да съм подготвен при евентуални проблеми?
Предварително ви благодаря за вниманието!
Passat Variant (B5) 2.8 4motion GAS, 2000 г няколко въпроса
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Passat Variant (B5) 2.8 4motion GAS, 2000 г няколко въпр
Каква ти е заводската музика - с навигация или само музика?
"USB за MP3" няма едно единствено решение. Вариантите ти са:
1. Губиш си заводската музика и слагаш обикновно CD с USB и MP3 (лош вариант)
2. Взимаш си XCarlink или подобно устройство от Ебай или от някой магазин в БГ, където ти го монтират (лесен и препоръчителен вариант)
3. Четеш тук http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=3102222#p3102222 и следващите 4-5 мнения, за да разбереш какво още може да се постигне принципно, и решаваш дали е за теб този вариант
"USB за MP3" няма едно единствено решение. Вариантите ти са:
1. Губиш си заводската музика и слагаш обикновно CD с USB и MP3 (лош вариант)
2. Взимаш си XCarlink или подобно устройство от Ебай или от някой магазин в БГ, където ти го монтират (лесен и препоръчителен вариант)
3. Четеш тук http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=3102222#p3102222 и следващите 4-5 мнения, за да разбереш какво още може да се постигне принципно, и решаваш дали е за теб този вариант
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Аз съм с варианта xcarlink за 169 лв. Има слот за usb, слот за sd карта и жак. Възпроизвежданата музика е с качеството на sd чейнджър. Запомня и последно на коя песен е бил след изключването. Общо взето съм доволен от тая джаджа.
Благодаря за отговорите, забравих да направя снимки :).
1. Музиката е без навигация
Сега се сещам да добавя и нов въпрос:
4. Монтаж/добавяне на функцията автопилот - доколкото съм запознат има доста хора, които не харесват автопилота, но до този момент 3 години карах Рено Меган Сценик 2, който е с такъв и съм изключително доволен, защото освен удобството на дълъг път, автопилота сваля чувствително и разхода.
1. Музиката е без навигация
Сега се сещам да добавя и нов въпрос:
4. Монтаж/добавяне на функцията автопилот - доколкото съм запознат има доста хора, които не харесват автопилота, но до този момент 3 години карах Рено Меган Сценик 2, който е с такъв и съм изключително доволен, защото освен удобството на дълъг път, автопилота сваля чувствително и разхода.