Пасат B5 1.8 ADR няколко питания
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат B5 1.8 ADR няколко питания
Здравейте колеги. Имам Пасат В5 ADR мотор с ГИ.На бензин работи нормално но на газ на пх оборотите играят и се получава едно хълцукане.А второто ми питане е с свързано с показанията на темп.Колата си загрява нормално,но в един момент стрелката пада все едно е студена.След известно време пак се оправя и показва нормално.Сменил съм фланеца и темп. датчик и още някакъв който се намира отдолу.Как да реша тези два дразнещи проблема.
- Vlado1111
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат B5 1.8 ADR няколко питания
Здравей колега ,
По първия въпрос - може рейката да е за смяна . Моята я смених на 35 000 км. след монтажа на ГИ. Направо започна да прекъсва на газ и се чуваше по-силно чукане от самата рейка. Предполагам , сменял си навреме филтрите на ГИ ?
За температурата - най-вероятно проблема е в таблото. По-запознатите ще кажат.
Поздрави !
По първия въпрос - може рейката да е за смяна . Моята я смених на 35 000 км. след монтажа на ГИ. Направо започна да прекъсва на газ и се чуваше по-силно чукане от самата рейка. Предполагам , сменял си навреме филтрите на ГИ ?
За температурата - най-вероятно проблема е в таблото. По-запознатите ще кажат.
Поздрави !
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
По първата тема, виж си дебитомера, свещите ако не си ги сменил сложи модел на беру или NGK за газови инжекциони, мога да ти пратя точно моделите и номера. За стрелката - смени ли датчика за таблото, намира се под въздуховода от филтъра към дросела, син е на цвят. Може да си провериш дюзите на ГИ ако не е нов. Моите изкараха 100К км и ги смених.
Температурата дето пада - виж си термостата.. При мен се оказа от него! :)
- Vlado1111
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да попитам - когато не е в режим на ПХ има ли проблем ?