kak?
-
- Автомобил:
- Двигател:
kak?
колеги някой може ли да ми каже как по номер на VIN да проверя историята на един Пасат, с какви фабрични екстри е излязъл от завода производител.Номера VIN започва WVWZZZ3BZ5E......
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: kak?
С това което си дал може да се каже че колата е 2005г
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Някой само трябва да използва търсачката, теми за вин кодове и за оня лепенка в багажника с три бутвени кодове с лопата да ги рине човек.
По шасито най много да разбере годината на производство и завода от който е излязла, другата лепенка говори доста повече
П.С. С това заглавие темата съвсем скоро ще отлети във вечните форумни полета
По шасито най много да разбере годината на производство и завода от който е излязла, другата лепенка говори доста повече
П.С. С това заглавие темата съвсем скоро ще отлети във вечните форумни полета
-
- Автомобил:
- Двигател:
За любопитните като колегата, въпреки че не съм длъжен, ми се налага да влизам в обяснителен режим за какво искам проверка на VIN.Преди няколко дена онлайн участвах на търг в Англия и закупих пасат 2.5 V6 DTI 180 к.с.с почти всички екстри за модела, но след като получих документите от DVLA/техният КАТ/там пишеше 2.8 V6 DTI и номера на VIN. Знам че има много лицензирани програми с труден достъп от които по VIN можеш да разбереш официалните данни на автомобила от завода. Та по този начин да разбера къде е грешката.За този прословут етикет в багажника до резервната гума аз съм сигурен че и колегата не може да разчете, но за едно е прав че във форума има мн информация, която случайно от отдавна съм прочел.
П.С Колега БЛАГОДАРЯ Ви за отделеното ценно за Вас време.
П.С Колега БЛАГОДАРЯ Ви за отделеното ценно за Вас време.