Пасат б5 въпроси за монтаж на аларма

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
boqnkov
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: 1.9 TDI avf

Пасат б5 въпроси за монтаж на аларма

Мнениеот boqnkov » Сря 11 юни 2014 8:20

Здравейте, колеги! Искам да си монтирам сам аларма и съм си избрал сатурн м6. Дразни ме, че заводската няма шоков датчик и сирена. Някой може ли да ми даде малко насоки относно монтажа на модула. Имам и малък проблем с едната задна врата. Със заключването и отключването от заводската аларма всичко си е ОК. Да обаче от копчето на вратата като заключа и след секунта задната врата се самотключва. От какво може да е? Защото мисля да ползвам въпросния сигнал за заключване на допълнителната аларма. Другото е че искам да напрявя така, че като заключа стъклата да се вдигат сами. Алармата има такава опция подава сигнал "+" 15 сек. след заключването. Та питането ми е има ли някъде кабел с който се вдигат 4те стъкла едновременно, като при задържането на ключа в ключалката в заключено положение.

CAB
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат б5 въпроси за монтаж на аларма

Мнениеот CAB » Чет 12 юни 2014 15:59

Здравейте,
имам същия проблем: с ключа като заключвам всичко е наред, когато заключа през дистанционното или през копчето на шофьорската врата -> същата се отключва след секунда. Това става през лятото. Зимата нямам такъв проблем. Моля за помощ

Върни се в “Passat”