Привет колеги, пускам тази тема, за да споделя моя опит с горепосочения проблем и съответно как беше разрешен след дълго ходене по мъките. Колата е Passat B4, 96г., 1.9 TDI, с ABS модел MARK 20 I ATE и 4 дискови спирачки. Проблемът се изразяваше в плавно потъване на педала при постепенното му натискане или когато си задържиш крака върху спирачката (например на светофар) и съответно мудно спиране (нямаше я необходимата рязкост, дори при по-голямо прилагане на усилие). Смених дискове и накладки (бяха за смяна

), две спирачни помпи (тъй като проблема като симптоматика доста наподобяваше на неизправно функционираща спирачна помпа), спирачни маркучи, два пъти изцяло спирачна течност, многократно обезвъздушаване (с машина, с процедура за АБС, ръчно), серво и в крайна сметка проблема оставаше. Всичко това разбира се пораждаше едни не съвсем приятни душевни изживявания

. На моменти се чудех дали пък спирачките на тези Пасати просто не са си такива и аз не си внушавам нещо, още повече, че от натрупаната във времето информация и опит оставах с впечатлението, че B4-ите определено не са най-добре спиращите коли на света

но аз някак си не исках да приема, че това са ми спирачките и продължавах да търся решение

Накрая беше сменен хидроблока на ABS-а (електрониката не даваше грешки) и проблема се реши. Педала стана твърд и колата спира нормално, по моите критерии, разбира се.
Тук е момента да благодаря най-вече на Милен и Стефан от сервиз Elbatron както и на vaskoto1 за търпението, уменията и помощта, която ми оказаха при разрешаването на проблема. Благодаря ви още веднъж!
Надявам се опита ми да е полезен и да помогне и на други колеги.