пасата ми е смачкан
пасата ми е смачкан
задницата от страни ми е смачкана щото се спрях в едно дърво пострада само багайника моля накои които има някаква идея как може да се поправи без да сложат една кофа кит отгоре му и колко би ми струвало да пише във форума или лично на мен skate11@abv.bg благодаря предварително
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Пусни една снимка да го погледна (тук или на aro10.1@abv.bg).Имам доста познати дето изправят удряни места и в зависимост от удъра понякога минава без грам кит и без боядисване даже (с дланта на ръката удря на определено място и ламарината се изправя все едно нищо не и е било).Прати няколко снимки да го погледна и да им покажа и те да погледнат и да кажат става ли не става ли.Иначе има и друга методика - заварява се едно нещо с което малко по малко се изпъва смачканото ама после се налага да се заглади леко с кит и да се боядисва.
Слагането на много кит не е решение - ако е много се отлепва в някоя дупка и пада цялото парче кит (и си в изходна позиция отново).
Успех!
Слагането на много кит не е решение - ако е много се отлепва в някоя дупка и пада цялото парче кит (и си в изходна позиция отново).
Успех!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ам...да....това че не изглежда никак розово е много вярно.Ама за всеки тенекеджия не би било проблем да изправи ламарината и ще трябва малко кит за дребни корекции.
По-големия проблем би бил да разпъне обратно в нормално състояние рамката за прозореца.
Ще говоря с няколко познати да кажат мнение и ориентировъчна цена иначе най-добре намери някой свестен майстор в твоя район (някой колега да препоръча) и да го разпъва.
Успех!
По-големия проблем би бил да разпъне обратно в нормално състояние рамката за прозореца.
Ще говоря с няколко познати да кажат мнение и ориентировъчна цена иначе най-добре намери някой свестен майстор в твоя район (някой колега да препоръча) и да го разпъва.
Успех!
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: