Смяна на гарнитура на главата на Пасат 5
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна на гарнитура на главата на Пасат 5
Здравейте! Ако може да ми препоръчате майстор и да ми кажете приблизителна цена за смяна на гарнитура на главата на Пасат B5, помпа-дюза 1,9 TDI. 116 к.с. 

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
клубен майстор 1
клубен майстор 2
От мен - толкоз, останалото от тях ...
Успех !
П.П. Всъщност ти си пуснал и там тема - една стига !
клубен майстор 2
От мен - толкоз, останалото от тях ...
Успех !
П.П. Всъщност ти си пуснал и там тема - една стига !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да започна от там, че съм жена. Не съм 100 % сигурна, че трябва да сменям гарнитура... Ходих на майстор, защото червената лампичка за температурата светеше, дори когато колата беше студена. Той ми направи някакъв тест с туба вода, излизали някакви балончета при форсиране, а не трябвало - каза ми 800-900 за глава... Преди това смених антифриза и капачката във VW на Околовръснтото - сменяха ми го 4 часа и ми взеха 90 лв!!! Затова ми се искаше, ако някой знае много добър, проверен майстор на дизели да сподели!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много странно но ми е толкова позната историята.
Онзи ден ми звъня някой и ми го преразказа 1:1 /може би колежке ще дадеш някаква яснота/.
Ако е същата история, то аз съм оня другия дето те прати /или мъжът който се обади/ на диагностика и мисля че му споменах на човека и за ХЕЕД-91, а и съм 100% сигурен че му казах че вероятността да е проблема в гарнитура или глава е много минимална.
Чуствам се леко обиден ама майната му /а човека се обади за да ме пита колко ще му струва смяната на гарнитурата на главата като беше почти сигурен че там е проблема/
Ако бъркам нещо и не е същата случка моля за извинение.
Онзи ден ми звъня някой и ми го преразказа 1:1 /може би колежке ще дадеш някаква яснота/.
Ако е същата история, то аз съм оня другия дето те прати /или мъжът който се обади/ на диагностика и мисля че му споменах на човека и за ХЕЕД-91, а и съм 100% сигурен че му казах че вероятността да е проблема в гарнитура или глава е много минимална.
Чуствам се леко обиден ама майната му /а човека се обади за да ме пита колко ще му струва смяната на гарнитурата на главата като беше почти сигурен че там е проблема/
Ако бъркам нещо и не е същата случка моля за извинение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно така!
Мъжът ми се занимава с колата /всъщност аз само се возя/. Много ми харесва Форума, а на него не му се пише /май не обича да иска съвети/. Постоянно чета разни теми и когато светна лампичката за температурата на Пасата реших да се допитам до вас. Така че аз си пиша с вас и му преразказвам какво съм разбрала - т. е. дадох му тел. на Васко. После той ми каза какво сте го посъветвали... Просто преразказвах това, което той ми казваше, но от мое име! Все пак това е новата ни СЕМЕЙНА КОЛА /не сме и се нарадвали още/. Надявам се да сте разбрали какво исках да кажа и съжалявам за объркването.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
GLIGINATORA написа:vasstop написа:GLIGINATORA написа: Така че аз си пиша с вас и му преразказвам какво съм разбрала - т. е. дадох му тел. на Васко..
Да бе, за това ми звъня някаква девока на мен и търсеше ваското1...![]()
![]()
Ти пък кой си? И за какво да ти искам телефона на Васко като го имах от ФОРУМА????