Смяна на гарнитура на главата на Пасат 5

Техническа и сервизна информация за Passat
GLIGINATORA
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Смяна на гарнитура на главата на Пасат 5

Мнениеот GLIGINATORA » Нед 01 апр 2007 21:33

Здравейте! Ако може да ми препоръчате майстор и да ми кажете приблизителна цена за смяна на гарнитура на главата на Пасат B5, помпа-дюза 1,9 TDI. 116 к.с. :D

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 01 апр 2007 21:40

клубен майстор 1
клубен майстор 2
От мен - толкоз, останалото от тях ...
Успех !

П.П. Всъщност ти си пуснал и там тема - една стига !

GLIGINATORA
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GLIGINATORA » Пон 02 апр 2007 18:31

Да започна от там, че съм жена. Не съм 100 % сигурна, че трябва да сменям гарнитура... Ходих на майстор, защото червената лампичка за температурата светеше, дори когато колата беше студена. Той ми направи някакъв тест с туба вода, излизали някакви балончета при форсиране, а не трябвало - каза ми 800-900 за глава... Преди това смених антифриза и капачката във VW на Околовръснтото - сменяха ми го 4 часа и ми взеха 90 лв!!! Затова ми се искаше, ако някой знае много добър, проверен майстор на дизели да сподели!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Пон 02 апр 2007 19:43

Това, че си жена, не променя отношението на тези двамата - гарантирам го ! Мисля че и двамата разбират от дизели (а ако не разбират, ще ти кажат къде трябва да отидеш) - свържи се с тях да се разберете.
Успех, и дано не е това което са ти казали !

GLIGINATORA
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GLIGINATORA » Сря 04 апр 2007 18:15

Много благодаря за съдействието. Звъннах на Васко, но той ми препоръча друг, който ме прати на диагностика. Отидох в ХЕЕД-91 и там ме зарадваха-колата е перфектна. Смениха ми само някакво уплътнение на парното. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Сря 04 апр 2007 20:30

Ами честито - явно не всичко, което каже някакъв "майстор" е вярно. Да живеят Vaskoto1 и тези в ХЕЕД'91 (имаме си наш човек там, а и като цяло за тях добри клубни отзиви се чуват) !

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 04 апр 2007 22:49

Много странно но ми е толкова позната историята.
Онзи ден ми звъня някой и ми го преразказа 1:1 /може би колежке ще дадеш някаква яснота/.
Ако е същата история, то аз съм оня другия дето те прати /или мъжът който се обади/ на диагностика и мисля че му споменах на човека и за ХЕЕД-91, а и съм 100% сигурен че му казах че вероятността да е проблема в гарнитура или глава е много минимална.
Чуствам се леко обиден ама майната му /а човека се обади за да ме пита колко ще му струва смяната на гарнитурата на главата като беше почти сигурен че там е проблема/
Ако бъркам нещо и не е същата случка моля за извинение.

GLIGINATORA
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GLIGINATORA » Пет 06 апр 2007 18:47

Точно така! :lol: Мъжът ми се занимава с колата /всъщност аз само се возя/. Много ми харесва Форума, а на него не му се пише /май не обича да иска съвети/. Постоянно чета разни теми и когато светна лампичката за температурата на Пасата реших да се допитам до вас. Така че аз си пиша с вас и му преразказвам какво съм разбрала - т. е. дадох му тел. на Васко. После той ми каза какво сте го посъветвали... Просто преразказвах това, което той ми казваше, но от мое име! Все пак това е новата ни СЕМЕЙНА КОЛА /не сме и се нарадвали още/. Надявам се да сте разбрали какво исках да кажа и съжалявам за объркването.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 06 апр 2007 18:54

GLIGINATORA написа: Така че аз си пиша с вас и му преразказвам какво съм разбрала - т. е. дадох му тел. на Васко..

Да бе, за това ми звъня някаква девока на мен и търсеше ваското1... mhihi mhihi mhihi

GLIGINATORA
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GLIGINATORA » Пет 06 апр 2007 18:55

P.S. Специални благодарности на Никси за съвета. Съжалявам, обаче не знаех, че мъжът ми е говорил с теб - той само ми каза, че Васко е препоръчал друг майстор, който пък му казал да направи диагностика. Не ми е споменал името на втория майстор /явно си бил ти/. :lol:

GLIGINATORA
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GLIGINATORA » Пет 06 апр 2007 18:57

vasstop написа:
GLIGINATORA написа: Така че аз си пиша с вас и му преразказвам какво съм разбрала - т. е. дадох му тел. на Васко..

Да бе, за това ми звъня някаква девока на мен и търсеше ваското1... mhihi mhihi mhihi

Ти пък кой си? И за какво да ти искам телефона на Васко като го имах от ФОРУМА????

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 06 апр 2007 19:16

GLIGINATORA написа:
vasstop написа:

Ти пък кой си? И за какво да ти искам телефона на Васко като го имах от ФОРУМА????
:yeaha: аууу 4е лоша фенка си имамме във форума :lol:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 06 апр 2007 20:49

GLIGINATORA написа:Ти пък кой си? И за какво да ти искам телефона на Васко като го имах от ФОРУМА????

Аз ли - аз съм... никой! ;)

Върни се в “Passat”