Passat B5.5 салон с кожа от седан на комби
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat B5.5 салон с кожа от седан на комби
колеги имам пасат б5.5 комби, но без кожа.Решил съм да сложа кожа, тъй като ми изпадна на добра цена от пасат седан. Та въпроса ми е дали от седан става на комби? На пръв поглед ми се струва, че няма проблеми, но един приятел ми каза, че има проблем със задната седалка, моля дайте мнение и ако някой знай как се напасва или пригажда да каже.БЛАГОДАРЯ
Последна промяна от ivostefanov на Нед 03 авг 2014 19:56, променено общо 1 път.
Причина: Придържай се по стриктно към темата шаблон.
Причина: Придържай се по стриктно към темата шаблон.
Re: пиатне за кожата на пасат 5.5 СПЕШНО
предните са същите, ако взимаш от В5 обаче боксите на еърбега са различни и трябва да им смениш накрайниците.
Задната седалка на седан е неподвижна и неделима, щраква се в пода на 4 места. Облегалката пасва, но се преправят осите, по които се върти за да падне върху седалката. Има си технологични отвори и лесно се преместват осите. Ако не се направи, не пасва горе при заключващия механизъм. Седановитев седалки имат патрон който се заключва с ключа за запалване за предпазване от кражба посредством счупено задно стъкло и осигурен достъп до багажника. Трябва да прехвърлиш и тях от единия салон на другия за да ти работи и тази опция.
Ако взимаш от В5 задния подлакътник няма жабка и стойка за чаши. Може да оцелиш задна седалка със ски сак :) Успех.
Задната седалка на седан е неподвижна и неделима, щраква се в пода на 4 места. Облегалката пасва, но се преправят осите, по които се върти за да падне върху седалката. Има си технологични отвори и лесно се преместват осите. Ако не се направи, не пасва горе при заключващия механизъм. Седановитев седалки имат патрон който се заключва с ключа за запалване за предпазване от кражба посредством счупено задно стъкло и осигурен достъп до багажника. Трябва да прехвърлиш и тях от единия салон на другия за да ти работи и тази опция.
Ако взимаш от В5 задния подлакътник няма жабка и стойка за чаши. Може да оцелиш задна седалка със ски сак :) Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пиатне за кожата на пасат 5.5 спешно
благодаря за ценната информация колега.
- KBK
- Автомобил: VW PASSAT b5.5
- Двигател: 2.0i AZM
Всичко което каза колегата DoH_KuXoT е така, с изключение на това че задните облегалки пасват без преместване на отворите. Най-вероятно се налага такова преправяне ако салона е от b5 и го слагаш на b5.5. Аз сложих от комби на седан (и двете b5.5) и не съм преправял нищо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
салона е от пасат б5.5 седан и искам да го сложа на 5.5 комби...та това е въпроса- и то май това вече ти си го играл, само че обратното..
да от В5 слагах на В5.5 , може би ако са и двата 5.5 няма да се преправят отворите 

- boqnkov
- Автомобил: Passat B 5.5
- Двигател: 1.9 TDI avf
Re: пасат Б5.5 салон с кожа от седан на комби
В крайна сметка разбрах, че може от всичко на всичко (б5 седан/ комби б5.5 седан комби). Просто иска малко преправяне. Така ли е?