Пасат Б3 Шибедах и комфорт модул

Техническа и сервизна информация за Passat
Pirona
Автомобил: Passat B3
Двигател: PF 1990

Пасат Б3 Шибедах и комфорт модул

Мнениеот Pirona » Чет 14 авг 2014 11:52

Здравейте колеги. Карам пасат б3 с оригинален електрически шибедах, който е вързан някъде в бушониерата (в момента не се сещам точно как беше, но помня, че е там). Преди време си бях сложил 4 електрически стъкла с комфорт модул (оригинални). В момента когато заключвам колата и задържа в позиция заключено си вдига стъклата. На комфорт модула има доста свободни пинове, но не намерих схемата му никъде.
Въпросът ми е може ли шибедаха да се върже към комфорт модула и да се затваря и той, и ако може как?
Също ще съм благодарен, ако някой ми намери схемата на комфорт модула, или ми каже къде да я потърся. Комфорт модулът е с номер 357 959 875.
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: Пасат Б3 Шибедах и комфорт модул

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 14 авг 2014 13:39

Времето за затваряне на шибедаха е различно от времето за затваряне на прозореца, т.е предполагам с управление от комфорт модула няма да стане, но аз пък не съм особено добър в жиците и мога да бъркам. Може би с реле време което да пуска ток толкова време колкото му е необходимо на люка да се затвори. Управлението на комфорт модула за заключване и вдигане на ел. стъклата мисля е от един жълто-червен кабел на евробуксата

Върни се в “Passat”