Пасат Б5 1.8 бензин 125 коня бушон за запалката в багажника

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
drago_30
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б5 1.8 бензин 125 коня бушон за запалката в багажника

Мнениеот drago_30 » Нед 09 ное 2014 19:27

3дравейте колеги преди два дни ми монтираха алармена система на Пасат Б5 1.8 бензин 125 коня 1997 год.
Докато свързваха кабелите по кормилото и по точно над педалите изпадна от някъде един бушон червен 10 или 15А
но момчето огледа и каза че всички бушони са си на мястото и е изпадал просто от някъде,помислих си че е бил изтърван там някъде отдавна.Но днес реших да ползвам запалката в багажника и тя не работи.Според мен това е бил бушона който е изпаднал.Преди време едни еладжии ми дадоха на късо същата запалка и тогава бушона изгоря беше мисля син 20А но те сложиха по-малък защото такъв имаха и мисля че сложиха червен.
ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕ3НАМ КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА ТО3И БУШОН, САМО СИ СПОМНЯМ, ЧЕ КАТО ГО СМЕНЯХА НЕ БЕШЕ ПРИ ДРУГИТЕ ОТСТРАНИ А ТОЧНО ТАМ ПО-НАВЪТРЕ ДОЛУ НАД ПЕДАЛИТЕ И АКО БЕШЕ ПРОСТО И3ГОРЯЛ ПРЕДПОЛАГАМ ЩЯХ ЛЕСНО ДА ГО ОТКРИ НО ЩОМ Е И3ПАДНАЛ МЕ Е СТРАХ ДА НЕ ОБЪРКАМ НЕЩО И АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ СЪС СНИМКА КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА 3А ДА ГО МОНТИРАМ ОТНОВО.ТО3И ПЪТ ЩЕ СИ КУПЯ СИН 20А.
Благодаря предварително и се и3винявам 3а фермана който написах,но просто исках да обясня точно. :love.vwclub

Потребителски аватар
krasio00o
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR 1998

Re: Пасат Б5 1.8 бензин 125 коня БУШОН за запалката в багажн

Мнениеот krasio00o » Пон 10 ное 2014 20:29

Син предпазител е 15А ,а червен 10A ,F33 би трябвало да е предпазителят на запалката 15А точно отстрани при другите бушони.Не слагай по голям от предписаното предпазител.Онзи който е паднал може би е от нещо допълнително правено по инсталацията.

Потребителски аватар
drago_30
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б5 1.8 бензин 125 коня бушон за запалката в багажн

Мнениеот drago_30 » Вто 11 ное 2014 17:20

Ще има ли въ3можност някой да ми направи сника кедето е бушона тъй като "точно отстрани при другите бушони" не ми помага особенно тъй като съм сигурен че не е отстръни от към вратата където са повечето ако имаш там предвид а беше някъде долу при релетата над педалите.

Върни се в “Passat”