Пасат б5.5 2.8 30v Замръзнала спирачна течност ?
Пасат б5.5 2.8 30v Замръзнала спирачна течност ?
Здравейте колеги, възможно ли е да е замръзнала спирачната ми течност ? Педала на спирачката е като камък почти не се натиска и колата не спира. Пипнах маркучите по които върви течноста и те са твърди, вкарах пръст в казанчето, намокри ми се пръста но сякаш имаше и кубчета лед в нея ? Попринцип педала като стартирам колата трябваше да омекне.. И ако е замръзнала,как мога да я размразя..! КолКолата е б5.5 2.8 30v...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Пасат б5.5 2.8 30v Замръзнала спирачна течност ?
В тия студове,които ни налегнаха,само топъл гараж и после смяна на спирачната течност.
Но,спирачната течност вярно,че е хигроскопична,но пък чак да замръзне....?
Имал съм няколко автомобила и такова чудо не съм виждал.
В твоя случай си мисля за влязла вода в сервоусилвателя,има го този проблем при запушване на дренажните отвори.
Но,спирачната течност вярно,че е хигроскопична,но пък чак да замръзне....?
Имал съм няколко автомобила и такова чудо не съм виждал.
В твоя случай си мисля за влязла вода в сервоусилвателя,има го този проблем при запушване на дренажните отвори.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Спирачна течност няма как да замръзне. Колегата те е ориентирал към сервото където най-вероятно е проблема 

Ахаа.. Сещам се, може ли да е от това защото преди обяд минах през автомивката. Вечерта я оставих и рязко паднаха температурите.. Как може да се оправи това серво, можете ли да ми помогнете не съм много навътре с това ?